Промоутер Усика уточнив стан підготовки до бою з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика уточнив стан підготовки до бою з Джошуа

Промоутер Усика уточнив стан підготовки до бою з Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик, який отримав знову шанс у майбутньому вийти на ринг проти британського чемпіона Ентоні Джошуа, поки що не розпочав підготовку до такого бою.

Джерело: Tribuna.com

За словами промоутера Олександра Красюка, наразі українська сторона знаходиться у стані очікування офіційного підтвердження щодо бою.

Водночас він підтвердив, що Усик вже два місяці станом на другу половину травня знаходиться у тренажерному залі, де потужно працює над своєю формою та майстерністю.

“Боксер в'їжджає до табору, коли є вже більш-менш зрозуміла дата, віднімається кілька місяців і боєць починає працювати. Тренерський штаб керує всім цим. Він вибирає – скільки часу необхідно на фізпідготовку, на спаринги, відпочинок і так далі. Але Олександр останні два місяці не відпочивав, активно займався кросфітом, фізпідготовкою, нарощував вагу”, - пояснив Красюк.

Він уточнив, наразі не можна говорити про двобій за володіння титулом WBO як про остаточно затверджений факт. Жодна сторона не може бути застрахована від різноманітних форс-мажорних ситуацій.

“На 90% бій зроблено, коли боксери перебувають вже в роздягальнях. Може трапитися все, що завгодно: травма, форс-мажорні обставини в світі. Зараз досить турбулентний період, тому складно говорити. Рухаємося нормально, плануємо на кінець серпня провести цей поєдинок. Плануємо це зробити швидко”, - резюмував промоутер.

Бій Усик - Джошуа

У разі зриву бою за звання абсолютного чемпіона між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі перший більше не зможе ухилятися від протистояння з Усиком. Український боксер - вже давній обов’язковий претендент на пояс WBO.

Раніше сторони домовилися відкласти таке протистояння через можливість організації бою за звання абсолютного чемпіона. Така подія була б надзвичайно видовищною та важливою для світового боксу.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?