Менеджер Усика обурився спробами WBO не допустити бою з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Менеджер Усика обурився спробами WBO не допустити бою з Джошуа

Менеджер Усика обурився спробами WBO не допустити бою з Джошуа
Джерело:  online.ua

Менеджмент українського боксера Олександра Усика вважає, що керівництво Всесвітньої боксерської асоціації (WBO) намагається не допустити його бою проти британського чемпіона Ентоні Джошуа.

Джерело: Twitter

З відповідним звинуваченням у бік організації виступив менеджер Егіс Клімас. Його процитував спортивний журналіст Стів Кім.

За словами менеджера, він отримав від WBO чітку тезу про небажання організовувати відповідний бій попри статус обов’язкового претендента на пояс в Усика.

“Поспілкувався з Егісом Клімасом. Він каже, що WBO дала йому зрозуміти, що Ентоні Джошуа ніколи не зустрінеться з Олександром Усиком. Я не знав, що Matchroom займається протекціоністським бізнесом.

Усик є обов'язковим претендентом протягом двох років.

Як і інші бійці дивізіону, він простоює через затягування переговорів щодо бою Ф'юрі — Джошуа. Очевидно, що Егіс Клімас і його боєць втомилися чекати. Він сказав, що це корумпована ситуація”, - проінформував Кім у Twitter.

Бій Усик — Джошуа

Український боєць набув статусу офіційного претендента на пояс WBO, яким володіє британець, ще близько двох років тому. Той упродовж тривалого часу ухиляється від виходу на ринг проти претендента.

Головною метою Джошуа був бій за звання абсолютного чемпіона проти Тайсона Ф’юрі. Якби він зустрівся з Усиком і програв пояс WBO, така подія стала б неможливою.

Українському боксеру запропонували проміжний бій з іншим суперником, поки битимуться Джошуа та Ф’юрі. Переможець його став би подальшим претендентом і міг би вийти на ринг проти абсолютного чемпіона.

Утім, організація бою Ф’юрі — Джошуа також надзвичайно проблемна та затягується попри твердження промоутера Едді Хірна.

Промоутер Ф'юрі Боб Арум вважає, що Хірн у розпачі, оскільки наступний бій Джошуа буде останнім його боєм у промоутерському контракті з боксером. Він намагався організувати абсолютний чемпіонський двобій, однак плани постійно змінюються.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?