У Лопеса раптово допустили бій-реванш проти Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Лопеса раптово допустили бій-реванш проти Ломаченка

У Лопеса раптово допустили бій-реванш проти Ломаченка
Джерело:  online.ua

У команді американського чемпіона Теофімо Лопеса допустили проведення бою-реваншу його проти українського боксера Василя Ломаченка, що втратив усі титули після першого зіткнення.

Джерело: PUNSH DRUNK BOXING

За словами батька чемпіона, Теофімо Лопеса-старшого, для проведення такого бою необхідні особливі умови. Ломаченка закликали піднятися дна рівень першої напівсередньої ваги.

“Чи дамо ми коли-небудь реванш Ломаченку? Звичайно, чому ні. Але ми не повернемося назад у легку вагу. Мій син у легкій вазі вже багато років, 7-8 років. Нам потрібно підніматися в першу напівсередню”, - резюмував Лопес.

Бій Ломаченко - Лопес

Гучна подія у світі боксу відбулася торік у жовтні в Лас-Вегасі. Суддівство за підсумками бою надало перемогу Лопесу, який таким чином став 23-річним абсолютним чемпіоном завдяки завойованим поясам WBA, WBO, WBC, The Ring.

Організація бою стала надзвичайно складним питанням, між сторонами регулярно спалахували різноманітні суперечки. Наприклад, у команді Лопеса обурилися занадто малим гонораром.

Навіть промоутери критикували менеджмент американця за такі претензії, а особисто Боб Арум дорікнув - він не хоче витрачати мільйони тільки через те, що Лопес вважає себе надзвичайною персоною в боксі.

Щоб довести організацію до кінця, сторона Ломаченка запропонувала “відрізати” частку його гонорару на користь опонента.

Утім, поспіх та складнощі зумовили відсутність пункту про реванш у контракті - Ломаченко погодився на наявні у той момент умови, щоб взагалі вийти на ринг. На цей факт - відсутність реваншу - регулярно потім посилалися в Лопеса, який зухвало відмовився від нового бою (ймовірна, перемога не була настільки легкою, як той прогнозував напередодні).

Ломаченко своєю чергою взяв тривалу паузу, аби відновити плече після травми й операції. Наразі його менеджери обговорюють нові бої.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?