Промоутер підтвердив ім'я нового суперника Ломаченка з датами бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер підтвердив ім'я нового суперника Ломаченка з датами бою

Промоутер підтвердив ім'я нового суперника Ломаченка з датами бою
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко витримав довгострокову паузу після поразки від американця Теофімо Лопеса, зокрема й через травму плеча, яка потребувала відновлення. Його кривдник, який став абсолютним чемпіоном після резонансного бою у жовтні 2020 року, відкрито відмовився від проведення реваншу, тож тривалий час суперники українця залишалися суто орієнтовними. Лише наприкінці березня промоутер Боб Арум назвав ім’я затвердженого опонента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Barbershop Conversations.

За його словами, Ломаченко битиметься проти японського боксера Масайосі Накатані.

“Ломаченко поб'ється з Накатані — хлопцем, який нокаутував (Фелікса) Вердехо. Так, цей бій затверджено”, - пояснив Арум.

Він стверджує, що бій організують наприкінці червня чи 10 липня.

Наразі Василь Ломаченко володіє рейтингом на професійному рингу з 14 перемогами та двома поразками, 10 з перемог отримані завдяки нокауту.

Масайосі Накатані отримав на професійному рівні 19 перемог та зазнав однієї поразки. З переможних боїв 13 завершилися нокаутом.

Найбільш суттєва поразка для Ломаченка сталася у бою зі згаданим Лопесом. Ця дуель була за звання абсолютного чемпіона світу, українець володів поясами WBO, WBA, WBC, а Лопес лише титулом IBF. Після протистояння американський боксер зухвало відмовився від реваншу та вказував, що нібито українська сторона не узгодила обов’язковий реванш у контракті.

Натомість команда Ломаченко звернула увагу на крихкість домовленостей в цілому щодо абсолютного бою, Лопес навіть обурився своїм гонораром. Його підвищили за рахунок частини премії українця за його ж погодженням — аби подія все ж таки відбулася.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджер українського бійця Егіс Клімас допустив, що ймовірніше новий бій він проведе вже в середині літа цьогоріч. Він стверджує, що не може називати імена боксерів, які претендують наразі на зустріч з Ломаченком. Ще нещодавно передбачалося, що його опонентом на ринзі стане Девін Гейні, однак сам українець спростував надсилання йому контракту, про що оголошував американець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?