Менеджер Ломаченка уточнив період повернення боксера на ринг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Менеджер Ломаченка уточнив період повернення боксера на ринг

Менеджер Ломаченка уточнив період повернення боксера на ринг
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко провів свій останній бій восени 2020 року, а за його підсумками втратив усі чемпіонські титули на користь молодшого американця Теофімо Лопеса. Наразі колишній чемпіон ще не визначився з наступним суперником. Менеджер бійця Егіс Клімас допустив, Що ймовірніше новий бій він проведе вже в середині літа цьогоріч. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Usachev TV на YouTube.

За його словами, наразі тривають переговори щодо організації наступного бою, тож про подробиці говорити ще зарано.

“Що стосується Ломаченка, то ведуться переговори, що в липні він начебто має повернутися на ринг. Знайти суперників не важко, тому що він – Василь Ломаченко. Всі хочуть із ним побоксувати. Тому я не думаю, що у нас виникнуть проблеми з пошуком суперників. У нього є дуже велике бажання повернути собі пояси. Василь відновився на 100%, травма плеча залишилася позаду. Зараз він повністю готовий”, - наголосив Клімас.

Він стверджує, що не може називати імена боксерів, які претендують наразі на зустріч з Ломаченком. Ще нещодавно передбачалося, що його опонентом на ринзі стане Девін Гейні, однак сам українець спростував надсилання йому контракту, про що оголошував американець.

“Девін, не бреши людям! Скажи (промоутеру) Едді Гірну, щоб він вислав цей контракт на папері. Як тільки я побачив цю новину, то відразу ж набрав Егіса та запитав, чи отримував він якийсь контракт. Він сказав, що ні, і пообіцяв зв'язатися щодо цього питання з компанією Top Rank, але вони теж нічого про це не чули. Тому я не зовсім зрозумів, що мав на увазі Гейні, коли говорив, що відправив мені контракт”, - відповів він тоді.

Таким чином подальші плани Ломаченка залишаються невизначеними.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер Олександр Усик, колишній чемпіон, що перейшов до іншого дивізіону ваги, востаннє виходив на професійний ринг восени торік, може провести новий бій навесні чи на початку літа — за попередніми оцінками. Один з промоутерів українського бійця Едді Гірн допустив, що наступна дуель його може відбутися на батьківщині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?