Промоутер Усика допустив новий бій боксера в Україні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика допустив новий бій боксера в Україні

Промоутер Усика допустив новий бій боксера в Україні
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик, колишній чемпіон, що перейшов до іншого дивізіону ваги, востаннє виходив на професійний ринг восени торік, може провести новий бій навесні чи на початку літа — за попередніми оцінками. Один з промоутерів українського бійця Едді Хірн допустив, що наступна дуель його може відбутися на батьківщині. Для цього необхідно вмовити майбутнього опонента — британця Джо Джойса. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

За словами боксерського менеджера, наразі у процесі узгодження бою існує одна перешкода. Вона стосується розподілу гонорарів.

Голова компанії Matchroom Boxing зауважив, що сторони мали б прискорити обговорення для остаточного узгодження бою.

“Головною проблемою в переговорах Усика і Джойса є гонорари. Наскільки я розумію, зараз йдуть обговорення про їхній розподіл у пропорції 80% на 20%, оскільки Олександр заробив значно більше за попередні поєдинки. Справа може дійти до промоутерських торгів. Я розмовляв з Усиком, він сказав, що хоче провести бій в Києві, і я з радістю б це зробив. Я завжди хотів здійснити це. Джойс хоче битися у Великобританії, але буде радий приїхати в Україну. Я вважаю, що сторони мають прискорити переговори щодо організації поєдинку, тому що зараз вони сильно відстають від того, що ми встигли зробити у ситуації з боєм Джошуа – Ф'юрі”, - стверджує Хірн.

Нагадаємо, Усик намагався добитися бою проти британського чемпіона Ентоні Джошуа, оскільки набув статусу офіційного претендента на пояс WBO. Утім, британець уникав українця та намагався узгодити протистояння за звання абсолютного чемпіона зі своїм земляком Тайсоном Ф’юрі.

Передбачається, що переможець пари Усик — Джойс битиметься проти абсолютного чемпіона.

Як повідомляв ONLINE.UA, тривалий час два британських боксери з суперважкого дивізіону — Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа — намагалися узгодити свій бій. Відповідно до поясів, якими вони обидва володіють — бій має визначити абсолютного чемпіона у ваговій категорії. Ситуація з узгодженням поєдинку дійшла вже до того, що навіть промоутери почали припускати зрив процесу, аж поки у понеділок, 15 березня, не з’явилися відомості про підписання контракту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?