Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на два бої з рекордними гонорарами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на два бої з рекордними гонорарами

Ф'юрі та Джошуа підписали контракт на два бої з рекордними гонорарами
Джерело:  online.ua

Тривалий час два британських боксери з суперважкого дивізіону — Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа — намагалися узгодити свій бій. Відповідно до поясів, якими вони обидва володіють — бій має визначити абсолютного чемпіона у ваговій категорії. Ситуація з узгодженням поєдинку дійшла вже до того, що навіть промоутери почали припускати зрив процесу, аж поки у понеділок, 15 березня, не з’явилися відомості про підписання контракту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mirror та ESPN.

За оприлюдненими даними, йдеться про домовленості на два двобої — право переможеного на традиційний реванш. Кожен з боксерів отримає в цілому 100 мільйонів фунтів стерлінгів (що дорівнює приблизно 138 мільйонам американських доларів).

Передбачається, що перший бій відбудеться вже у період з червня до липня. Місцем його проведення стане Саудівська Аравія.

“Ми хотіли б отримати підтвердження про угоду з сайтом в наступному місяці. Найважче змусити всіх розписатися ручкою. Але всі сторони доклали чимало зусиль, щоб переступити через межу. Були суперницькі промоутери та бійці-конкуренти”, - цитують медіа Едді Хірна, промоутера Джошуа.

Він зауважив, що узгодження всіх параметрів контракту стало найскладнішим етапом, Однак вони впоралися.

“Я дійсно відчуваю, що ми зробили найскладніше. Що стосується мене, Ентоні та його команди, я знаю, як усередині ми працювали останні пару місяців, я просто відчуваю, що цей бій настільки великий, що його неважко продати. Ми вже отримали звернення від восьми або дев'яти місць. Пропозиції надходили з багатьох країн Близького Сходу, з Азії, Східної Європи та Америки”, - наголосив промоутер.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа - 31-річний суперчемпіон WBA, який також володіє поясами WBO, IBF. Він здобув 24 перемоги (22 нокаутом) і зазнав однієї поразки.

Тайсон Ф’юрі - 32-річний чемпіон WBC, який має у кар’єрі 30 перемог (21 нокаутом), жодної поразки та одну нічию (у першому бою проти Деонтея Вайлдера).

Як повідомляв ONLINE.UA, буквально напередодні Ф’юрі в коментарі допустив зрив такого бою, оскільки менеджмент досі не дійшов згоди станом майже на середину березня 2021 року. За його словами, натомість може відбутися третій бій проти Деонтея Вайлдера. Той наразі наполягає на його організації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?