Ф'юрі визнав непередбачуваність абсолютного бою проти Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі визнав непередбачуваність абсолютного бою проти Джошуа

Ф'юрі визнав непередбачуваність абсолютного бою проти Джошуа
Джерело:  online.ua

Двобій за статус абсолютного чемпіона у суперважкому боксерському дивізіоні проходитиме під наглядом мільйонів глядачів, а безпосередньо боксери розраховуватимуть на рекордні гонорари. Саме цьому промоутери зацікавлені в узгодженні бою британців Тайсона Ф’юрі та Ентоні Джошуа — це буде подія світового масштабу, якої не було багато років. Утім, сам Ф’юрі в коментарі нещодавно допустив зрив такого бою, оскільки менеджмент досі не дійшов згоди станом майже на середину березня 2021 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

“Поки у мене не буде дати, місця та купи грошей у кишені, ніякого бою з Джошуа не буде. Я не контролюю цю ситуацію. Я просто боксер. За лаштунками відбувається безліч речей, які можуть зірвати наш поєдинок. Чи думаю я про те, що поб'юсь із Джошуа через 10 хвилин? Ні, звичайно. Чи думаю я про те, що цей бій станеться колись у майбутньому? Так. Це має статися, але не обов'язково зараз”, - звернув увагу Ф’юрі.

За його словами, натомість може відбутися третій бій проти Деонтея Вайлдера. Той наразі наполягає на його організації.

“Не списуйте Вайлдера з рахунків. Він, як і інші, може стати моїм наступним суперником. Хто знає, може ми з ним зробимо трилогію. Як я вже говорив, за лаштунками відбувається багато речей, тому Вайлдер може бути наступним”, - пояснив Ф’юрі.

Нагадаємо, через бій за абсолютне чемпіонство українському бійцю Олександру Усику підшукали іншого опонента замість Джошуа, на один з титулів якого він претендує. Утім, організація бою Усик — Джошуа все ж таки можлива, якщо зірветься зустріч британських чемпіонів — це навіть визнали промоутери українця.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 10 березня, промоутер Усика Олександр Красюк допустив зрив його протистояння з британцем Джо Джойсом. За його словами, бій за володарювання тимчасовим чемпіонським титулом WBO варто б було узгодити найближчим часом, однак це неможливо через відсутність чітких домовленостей на рівні Джошуа-Ф’юрі.

Якщо ті не визначаться з датою проведення та не битимуться найближчими тижнями-місяцями, боксерські світові куратори змусять британця захищати пояс від зазіхань Усика чи залишити його — в цьому разі не буде бою за абсолютне чемпіонство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?