Промоутер Усика заговорив про зрив майбутнього бою українця
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика заговорив про зрив майбутнього бою українця

Промоутер Усика заговорив про зрив майбутнього бою українця
Джерело:  online.ua

Навесні чи на початку літа 2021 року може відбутися довгоочікуваний боксерський двобій між британськими чемпіонами Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі. На цю подію орієнтувалися менеджери українського бійця Олександра Усика, оскільки Джошуа володіє титулом, на який той офіційно претендує. Для українця передбачали знайти “тимчасового” суперника, аби провести надзвичайно важливий бій за звання абсолютного чемпіона. У середу, 10 березня, промоутер Усика Олександр Красюк допустив зрив його протистояння з британцем “Джо Джойсом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на iFL TV.

За його словами, бій за володарювання тимчасовим чемпіонським титулом WBO варто б було узгодити найближчим часом, однак це неможливо через відсутність чітких домовленостей на рівні Джошуа-Ф’юрі. Якщо ті не визначаться з датою проведення та не битимуться найближчими тижнями-місяцями, боксерські світові куратори змусять британця захищати пояс від зазіхань Усика чи залишити його — в цьому разі не буде бою за абсолютне чемпіонство.

“Я не знаю, де може пройти бій. Ба більше, я навіть не впевнений, що цей поєдинок взагалі відбудеться, оскільки Джошуа і Ф'юрі ще не домовилися про своє протистояння. Обидві сторони кажуть, що у них немає проблем під час переговорів? Можливо, це так. Але є один вкрай важливий момент – час. Якщо вони офіційно не оголосять про проведення бою протягом, наприклад, трьох наступних тижнів, то WBO втомиться чекати. Через це і ми не можемо оголосити про поєдинок за тимчасовий титул. У мене є передчуття, що Джошуа і Ф'юрі нескоро вийдуть на ринг. Якщо так і трапиться, то Ентоні буде зобов'язаний побитися з Усиком або звільнити пояс WBO”, - пояснив Красюк.

Нагадаємо, Джошуа вже тривалий час уникає протистояння з Усиком, хоча проводив бій проти іншого претендента на титул WBO - болгарина Кубрата Пулєва. Сам українець був згодний трохи поступитися, аби відбулося змагання за звання абсолютного чемпіона в суперважкому дивізіоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, за свою професійну кар’єру український боксер Олександр Усик провів 18 боїв, з яких у кожному вийшов переможцем. Станом на початок березня 2021 року кількість перемог, досягнутих через нокаут суперника до завершення матчів сягає 13. Завдяки таким досягненням колишній чемпіон у важкій вазі став лідером рейтингу суперважкого дивізіону, який веде Всесвітня боксерська асоціація (WBA).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?