Усик став лідером міжнародного рейтингу важковиків WBA
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик став лідером міжнародного рейтингу важковиків WBA

Усик став лідером міжнародного рейтингу важковиків WBA
Джерело:  online.ua

За свою професійну кар’єру український боксер Олександр Усик провів 18 боїв, з яких у кожному вийшов переможцем. Станом на початок березня 2021 року кількість перемог, досягнутих через нокаут суперника до завершення матчів сягає 13. Завдяки таким досягненням колишній чемпіон у важкій вазі став лідером рейтингу суперважкого дивізіону, який веде Всесвітня боксерська асоціація (WBA). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт структури.

Згідно з оприлюдненою статистикою, Усик обійшов колишнього чемпіона WBC Деонтея Вайлдера, який вже двічі бився проти британця Тайсона Ф’юрі та намагається влаштувати третю зустріч.

У першій п’ятірці боксери наразі знаходяться на таких позиціях, починаючи з першої:

  • Олександр Усик;

  • Деонтей Вайлдер;

  • Богдан Діну;

  • Луїс Ортіс;

  • Енді Руїс-молодший.

Нагадаємо, чемпіонський пояс WBO, на який наразі претендує Олександр Усик, належить британському бійцю Ентоні Джошуа, що незабаром готовиться вийти на ринг проти свого земляка Тайсона Ф’юрі. Цей буде боротьбою за звання абсолютного чемпіона, що надзвичайно очікувана подія для суперважкого дивізіону.

Український боєць погодився на певну “перерву” для Джошуа — оскільки він обов’язковий претендент, британець не може його просто так уникнути до бою за абсолютне чемпіонство. Натомість Усик зустрінеться з іншим британцем Джо Джойсом.

Переможець цієї зустрічі стане тимчасовим чемпіоном WBO Та отримає можливість викликати на бій переможця бою Джошуа — Ф’юрі. Передбачається, що їхній бій відбудеться вже незабаром. Промоутери розглядають можливість організувати його наприкінці весни чи у червні.

Приблизно аналогічні попередні дати називають промоутери Усика та Джойса щодо іншого протистояння.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджерська команда українського боксера Олександра Усика не погодилася на фінансові пропозиції щодо його бою з Джо Джойсом. Сторона британського бійця виступила за фінансові умови події, які у компанії К2 Promotion назвали неприйнятними. Торги проведуть між компаніями, які претендують на організацію бою. Обиратимуть ту, яка запропонує найбільші суми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?