Усик і Джойс не домовилися щодо гонорарів за новий бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик і Джойс не домовилися щодо гонорарів за новий бій

Усик і Джойс не домовилися щодо гонорарів за новий бій
Джерело:  online.ua

Менеджерська команда українського боксера Олександра Усика не погодилася на фінансові пропозиції щодо його бою з Джо Джойсом. Сторона британського бійця виступила за фінансові умови події, які у компанії К2 Promotion назвали неприйнятними. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на “Чемпіон”.

За словами менеджера Олександра Красюка, умови суперечать встановленим вимогам ринку.

“Пропозиція Френка Воррена К2 Promotion не відповідає вимогам ринку, тому ми будемо чекати проведення торгів. У ЗМІ вже з'явилася квітнева дата бою. Вона не відповідає дійсності. Дату бою буде визначати компанія, яка виграє торги”, - наголосив він.

Нагадаємо, журналісти дізналися, що сторони можуть домовитися на його проведення вже 17 квітня. Саме про цю дату згадав вище менеджер Усика. Також у повідомленні медіа згадувалося, що боксери вже розпочали підготовку до протистояння.

Торги проведуть між компаніями, які претендують на організацію бою. Обиратимуть ту, яка запропонує найбільші суми.

Раніше Усик визнав, що справа з його наступними боями перейшла у площину бізнесу.

“(Ентоні) Джошуа володіє поясом WBO і він повинен його захищати в бою зі мною. Але тут вже вступає не спорт, а бізнес. Тому що ми з ним удвох зберемо 20 млн доларів, а бій Джошуа – Ф’юрі збере 100 млн. Тут треба дивитися і домовлятися. І це завдання не моє, а мого промоутера. Моє завдання – виходити в ринг і перемагати”, - пояснив він.

До того він намагався наполягати на бою з Джошуа на правах обов’язкового претендента і нагадував, що той уникає цього зіткнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, промоутер британського боксера Джо Джойса підтвердив факт активних переговорів з представниками українського бійця Олександра Усика. Френк Воррен, що цікаво, наголосив — орієнтовно йдеться про зустріч на рингу вже у квітні цього року.

Він водночас вважає, що не може бути гарантій щодо перемоги Джойса над Усиком. Навіть у 2013 році на любительському рингу саме українець здолав британця за рішенням суддів після зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?