Промоутер Джойса визнав ймовірну поразку британця від Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Джойса визнав ймовірну поразку британця від Усика

Промоутер Джойса визнав ймовірну поразку британця від Усика
Джерело:  online.ua

Промоутер британського боксера Джо Джойса підтвердив факт активних переговорів з представниками українського бійця Олександра Усика. Френк Воррен наголосив, що орієнтовно йдеться про зустріч на рингу вже у квітні цього року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BoxingScene.

За словами промоутера, він наразі намагається остаточно узгодити бій проти українця.

“Ми б хотіли, щоб Джо та Усик зустрілися у квітні. Це крутий бій. І це прекрасна можливість як для Джо, так і для мене. Бій з Усиком дозволить Джо опинитися у правильному місці в правильний час”, - наголосив Воррен.

Він водночас вважає, що не може бути гарантій щодо перемоги Джойса над Усиком. Навіть у 2013 році на любительському рингу саме українець здолав британця за рішенням суддів після зіткнення.

“Але, повірте, Усик – не подарунок, і немає ніяких гарантій, що мій хлопець обов'язково вийде переможцем. Це насправді хороший бій для фанів, і переможець виявиться у відмінній позиції для того, щоб оскаржити звання абсолютного чемпіона хевівейта”, - додав промоутер.

Воррен одночасно виступає як промоутер британського чемпіона Тайсона Ф’юрі. Він анонсував пункт про два поєдинки свого клієнта проти британця-чемпіона Ентоні Джошуа.

“Ми ведемо переговори з Matchroom по бою з Джошуа, як команда Ф'юрі. Ситуація така, що мова йде про угоду відразу на два поєдинки”, - додав він.

Промоутер резюмував, що перший з них може відбутися вже у період з травня до червня 2021 року. Це буде боротьба за звання абсолютного чемпіона, адже Джошуа разом с Тайсоном сумарно володіють поясами WBC, WBA, WBO, IBF. У відповідний день вони виставлять їх на кін.

Усик — офіційний обов’язковий претендент на пояс WBO, однак для нього наразі знайшли “проміжного” суперника — утім, він може поступитися йому.

Промоутери перш за все зацікавлені у бою за абсолютне чемпіонство, таких боксерів у суперважкому дивізіоні не було кілька десятиріч. Вже з переможцем буде змагатися переможець пари Усик — Джойс.

Як повідомляв ONLINE.UA, двобій між українським боксером Олександром Усиком та британцем Джо Джойсом за тимчасовий титул WBO знаходиться поки що на стадії узгодження. Журналісти дізналися, що сторони можуть домовитися на його проведення вже 17 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?