Промоутер хоче організувати два нових бої Ломаченко – Лопес
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер хоче організувати два нових бої Ломаченко – Лопес

Промоутер хоче організувати два нових бої Ломаченко – Лопес
Джерело:  online.ua

Американський промоутер Боб Арум висловився на користь організації реваншу між українським боксером Василем Ломаченком і американцем Теофімо Лопесом. Він стверджує, що ймовірність цього існує, хоча кривдник українця стверджує зворотне. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар бізнесмена YouTube-каналу Barbershop Conversations.

За його словами, він дуже хотів би організувати новий двобій між двома своїми клієнтами. Водночас менеджмент готовий організовувати нові дуелі для колишнього українського чемпіона.

“Ломаченко проти Девіна Хейні? Думаю, що ми обов'язково розглянемо можливість проведення цього бою. У нас є багато хороших варіантів для Ломи. Один з тих поєдинків, які мені б хотілося організувати, – реванш Василя проти Лопеса. І якби українець переміг, ми могли б зробити трилогію. У Ломи є багато потенційних суперників. Він міг би побитися з Раяном Гарсією або опуститися у ваговій категорії і зустрітися з Оскаром Вальдесом. Всі ці варіанти можливі, потрібно тільки зрозуміти, чого хочуть менеджери, тренери та промоутери”, - наголосив Арум.

Нагадаємо, Ломаченко восени втратив три чемпіонські пояси на користь Лопеса, З яким він бився за абсолютне чемпіонство. Після несподіваної перемоги американський боєць почав зухвало коментувати свою силу у порівнянні з суперником та оголошувати, Що він не хоче битися проти нього знову, адже вже переміг.

Одночасно з тим українська сторона та інші промоутери позитивно висловлювалися щодо реваншу. Відповідного пункту не внесли у контракт і Лопес звинувачував у цьому саме менеджмент Ломаченка. У команді українця відповідали, що бій взагалі міг зірватися, тож вони вичеркнули обов’язковий реванш для скорішого узгодження — американці сперечалися навіть щодо “маленького” гонорару.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий американський тренер Роберт Гарсія, рідний брат колишнього чемпіона світу з боксу Майкі Гарсії, озвучив одну з важливіших проблем українця Василя Ломаченка. Експерт вважає, той дуже погано обирає собі партнерів для спарингів під час підготовки до боїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?