Ф'юрі відмовився підписувати контракт на бій з Джошуа через претензії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі відмовився підписувати контракт на бій з Джошуа через претензії

Ф'юрі відмовився підписувати контракт на бій з Джошуа через претензії
Джерело:  online.ua

Британський боксер Тайсон Ф’юрі не захотів підписувати контракт на бій проти земляка Ентоні Джошуа за звання абсолютного чемпіона, оскільки невдоволений його нюансами.

Джерело: SecondsOut

За словами Френка Воррена — одного з промоутерів Ф’юрі, домовленості про надзвичайно резонансний бій буквально залишаються “у повітрі”.

Раніше менеджер Джошуа Едді Хірн анонсував підписання контракту й відповідні оголошення на початку травня. Утім, цього не сталося через суперечки сторін щодо документів.

“У нас є контракт, який Ф'юрі не підпише. Потрібна одна річ, яка допоможе переступити цю межу – гарантії. Якщо будуть гарантії, то це не проблема. Я навіть зараз не буду говорити про те, де буде проходити бій і з ким вестимуться переговори, тому що досі це є спірним питанням”, - пояснив Воррен.

Він звернув увагу на тривалість переговорів з приводу бою, відповідні терміни вже сягнули 4 місяці. Перш за все сторону Ф’юрі не влаштовує фінансові аспекти угоди, а також кілька інших окремих пунктів.

“Поки ми не будемо задоволені всіма пунктами цього контракту, він не буде підписаний. Зараз нас не влаштовує багато пунктів. Це стосується і гонорару. Поки один з банків не дасть гарантію на оплату, Тайсон нічого не підпише. Це основна проблема. Сподіваємося, що ми зможемо це вирішити”, - резюмував промоутер.

Абсолютний бій Ф’юрі — Джошуа

Зустріч на ринзі двох чемпіонів мала б стати найбільш дорогою за гонорарами для кожного з боксерів. Передбачалося, що вони отримають по 100 мільйонів доларів США, що стало б рекордом у сучасному боксі.

Сам бій попередньо планувався на червень чи навіть липень у Саудівській Аравії, однак станом на середину травня він залишається неузгодженим. З цієї причини проведення його влітку стає все менш ймовірним.

Тайсон в одному з інтерв’ю стверджував, що не буде впевнений у проведенні такого бою до того, як його кишені не поповняться мільйонами доларів у вигляді гонорару.

Тривалий час боксери влаштовують треш-толк у Twitter, де звинувачують один одного в тому, що контракт досі не підписаний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?