Усик зустрінеться з Джошуа після зриву абсолютного бою проти Ф'юрі — промоутер
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик зустрінеться з Джошуа після зриву абсолютного бою проти Ф'юрі — промоутер

Усик зустрінеться з Джошуа після зриву абсолютного бою проти Ф'юрі — промоутер
Джерело:  online.ua

Олександр Усик має шанс на зустріч на ринзі з британським чемпіоном Ентоні Джошуа, оскільки промоутер Боб Арум прогнозує зрив бій останнього проти земляка Тайсона Ф’юрі.

Джерело: The Ring

За словами спортивного бізнесмена, який є менеджером Ф’юрі, з’являється все більше шансів зриву бою за звання абсолютного чемпіона серед суперважковиків, який планували влаштувати між британцями.

У разі повноцінного зриву бою Ф’юрі — Джошуа, Арум розпочне переговори про зустріч свого підопічного з Деонтеєм Вайлдером, який раніше наголошував на бажанні протести третій бій.

“Якби мені довелося ставити на те, відбудеться бій Тайсона Ф'юрі з Ентоні Джошуа чи ні, то я б сказав ні. Перехід до переговорів з Деонтеєм Уайлдером можливий”, - резюмував Арум.

Згідно з уточненням менеджера Джошуа Едді Хірна, бій мав би відбутися вже влітку 2021 року. Майданчиком для нього мала б стати Саудівська Аравія.

Арум назвав такі оголошення, що пролунали раніше, буквально міражем. Натомість Джошуа може битися проти Усика, що претендує на один з його чемпіонських поясів. Промоутер Ентоні хотіб би влаштувати потужній бій наостанок співпраці з боксером.

“Хірн зневірився. У нього є ще один бій з Джошуа, він хоче, щоб це був поєдинок проти Ф'юрі. Але якщо бій з Тайсоном буде відкладений до зими, то Ентоні доведеться битися з Усиком, а це не така велика подія. У цьому випадку Едді рухає відчай. У нього закінчився час. Він не говорив з нами вже два тижні”, - наголосив Арум.

Бій Ф’юрі — Джошуа

Передбачалося, що зустріч двох чемпіонів-важковиків мала б бути надзвичайною подією для світу боксу. Кожен з бійців попередньо мав би отримати гонорар у 100 мільйонів доларів США — рекорд для боксерської галузі.

Утім, існують певні організаторські складнощі. Перш за все вони пов’язані з претендентами на пояси — Усик вже давно хоче провести бій з Джошуа, а от на Ф’юрі тисне команда Вайлдера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?