Батько Ф'юрі назвав майбутній бій Усик – Джойс найгіршим через здібності українця
Категорія
Спорт
Дата публікації

Батько Ф'юрі назвав майбутній бій Усик – Джойс найгіршим через здібності українця

Батько Ф'юрі назвав майбутній бій Усик – Джойс найгіршим через здібності українця
Джерело:  online.ua

Батько британського чемпіона Тайсона Ф’юрі вважає, що український боксер Олександр Усик влаштує надзвичайно поганий бій проти важковика Джо Джойса.

Джерело: Boxing Social

На думку Джона Ф’юрі, довгоочікуваний двобій насправді ж виявиться нудним, оскільки Джойс — один з найкращих бійців світу у своєму дивізіоні.

Усику ж доведеться навколо нього “танцювати” та втікати впродовж всіх 12 раундів, бо він не зможе дати потужну відповідь.

“Бій Усик – Джойс, швидше за все, буде найгіршим серед тих, які коли-небудь бачила публіка. Як може людина, яка раніше виступала в крузервейті, перемогти такого танка, як Джо? Яким чином, крім біганини по рингу і викиданню джебів, Олександр намагатиметься його перемогти? У чому сенс битися з Джойсом, якщо Усик буде бігати по рингу, як кролик, і викликати жахливу нудьгу у глядачів? Джо доставить проблеми будь-кому, навіть Тайсону. Якби у мого сина не було такої техніки і рухливості, ми б уникали бою з Джойсом. Я вважаю його одним з найкращих супертяжів світу”. - стверджує Ф’юрі-старший.

Станом на п’ятницю, 9 квітня, дату бою між Усиком і Джойсом ще не узгодили. Передбачається. що вони можуть зустрітися влітку.

Що відомо про наступний бій Усика

Олександр Усик вже тривалий час претендує на бій проти чемпіона Ентоні Джошуа, який володіє титулом WBO. Український боксер став обов’язковим претендентом на цей пояс, однак британець уникає цього бою.

Натомість топпромоутери зацікавлені в організації бою за звання абсолютного чемпіона в суперважкій вазі між Джошуа та Тайсоном Ф’юрі. Усик погодився перечекати цю зустріч та битися вже з переможцем за свій пояс.

Найближчим часом українець битиметься проти Джойса на правах “тимчасового чемпіонства” WBO. Пізніше саме переможець цієї зустрічі офіційно претендуватиме на бій проти визначеного абсолютного чемпіона.

Бій за звання абсолютного чемпіона

Організація зустрічі Ф’юрі та Джошуа вже відзначилася принаймні одним рекордом. Боксери отримають близько 100 мільйонів доларів США кожен як гонорари.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?