Тайсон Ф'юрі невтішно для Усика спрогнозував бій українця проти Джойса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон Ф'юрі невтішно для Усика спрогнозував бій українця проти Джойса

Тайсон Ф'юрі невтішно для Усика спрогнозував бій українця проти Джойса
Джерело:  online.ua

Британський чемпіон Тайсон Ф’юрі передрік, що український боксер Олександр Усик зазнає поразки від його земляка Джо Джойса.

Джерело: Behind The Gloves

За його словами, Джойс без надмірних зусиль здолає українського опонента на ринзі.

“Джойс легко зупинить Усика. Не думаю, що Усик зараз представляє таку ж загрозу, як декілька років тому. Коли він бився у першій важкій вазі, він був хороший. У нього було два бої у важкій вазі, і в обох він старався з усіх сил”, - вважає Ф’юрі.

Перш за все британець звернув увагу на не дуже винятковий дебют Усика у суперважкому дивізіоні — бій проти американця Чазза Візерспуна. Також він зауважив не вражаючі підсумки його протистояння проти Дерека Чісори восени 2020 року.

Ф’юрі порівняв майбутній бій, дату якого ще не узгодили, з протистоянням на рівні середньоваговиків, “але у важкій категорії”. Він вважає, Джойс просто “приб’є” Усика.

Усик і Джойс вже зустрічалися на ринзі, однак в аматорському двобої. Тоді український боєць здолав британця за підсумками всіх раундів.

“Я навіть не знаю, скільки часу зараз б'ються в аматорському боксі, але коли я там виступав, було 4 раунди по 2 хвилини. Думаю, зараз вони б'ються 3 раунди по 3 хвилини. Так що це не професійний бій. Коли у тебе є 12 раундів, щоб когось розмазати, тобі не вдасться тікати і набирати очки то тут, то там”, - нагадав Ф’юрі.

Він також зауважив, що Усик мав проблеми зі стримуванням Чісори, оскільки той досить масивний.

“То як, чорт забирай, він буде стримувати великого Джо з ростом 205 сантиметрів і вагою майже 127 кілограмів протягом 12 раундів по три хвилини? Це нерівний бій”, - додав боксер.

Раніше Ф’юрі розповідав, що розчарований боєм Усик — Чісора, оскільки українець не продемонстрував жодних видатних здібностей, хоча міг би стати новим Мухаммедом Алі.

Незабаром Усик битиметься з Джойсом за титул тимчасового чемпіона WBO. Переможець отримає можливість оскаржити цей титул у переможця бою Ф’юрі — Джошуа.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?