Легендарний Голіфілд обрав суперником кривдника Майка Тайсона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний Голіфілд обрав суперником кривдника Майка Тайсона

Легендарний Голіфілд обрав суперником кривдника Майка Тайсона
Джерело:  online.ua

Легендарний американський боксер Евандер Голіфілд запланував проведення виставкового бою після завершення кар’єри. Він вийде на ринг проти іншого чемпіона “у відставці” Кевіна МакБрайда.

Джерело: Boxing Scene

За оприлюдненими даними, бій запланований на 5 червня.

МакБрайд ширше за все відомий своєю руйнівною перемогою над Майком Тайсоном, після якої той оголосив про закінчення кар’єри. Судді винесли рішення про технічний нокаут у шостому раунді під час бою Тайсон — МакБрайд 13 квітня 2005 року.

Згідно з попередніми планами Голіфілда на повернення на ринг, він бажав би влаштувати третій бій проти “залізного Майка”. Той також висловлювався на його користь, однак суперечки щодо платформи-представника майже поставили на цьому хрест.

Тайсон невдоволений компанією Triller за підсумками його виставкової дуелі проти Роя Джонса-молодшого. Він влаштував справжній скандал після бою, однак саме ця платформа володіє правами на його виходи на ринг до 2023 року.

“Залізний Майк” нещодавно офіційно відмовився битися з Голіфілдом в умовах Triller.

Що відомо про бій Голіфілд — МакБрайд

Виставковий двобій складатиметься з 8 раундів, кожен триватиме дві хвилини. Обидва боксери не матимуть жодного захисту на голові попри статус події. Станом на початок червня Голіфілду виповниться 58 років, а його опоненту - 48.

Цікаво, що сам МакБрайд не відзначився на фінальному етапі кар’єри значними перемогами, окрім тріумфу над Тайсоном. З 2005 року ірландець 8 разів виходив на ринг, але зазнав аж 6 поразок.

Він оголосив про завершення професійної кар’єри 2011 року — після бою з поляком Маріушом Вахою, який відправив опонента у важкий нокаут. Тоді МакБрайда винесли з рингу медики, а пізніше він був госпіталізований.

Сам Голіфілд також провів останній професійний бій 2011 року, коли йому виповнилося вже 48 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?