Тайсон свідомо відмовився від третього бою з Голіфілдом попри солідний гонорар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон свідомо відмовився від третього бою з Голіфілдом попри солідний гонорар

Тайсон свідомо відмовився від третього бою з Голіфілдом попри солідний гонорар
Джерело:  online.ua

Боксерські бої між Майком Тайсоном та Евандером Голіфілдом мали відчуття недомовленості з 1990-х років — обидва завершилися передчасно, а другий взагалі став скандальним через дискваліфікацію “залізного Майка”. Чутки та сподівання щодо ймовірної організації третього бою з’явилися ще одразу після того, як обидва легендарних бійців анонсували повернення на ринг заради виставкових боїв торік. Утім, вже наприкінці березня Тайсон визнав, що відмовився від такої події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram та іноземні медіа.

Менеджер Голіфілда Кріс Лоуренс підтвердив напередодні, що їхня команда на офіційному рівні звернулася до представників “залізного Майка” з пропозицією про третій бій важковиків-чемпіонів. Вони запропонували вихід на ринг за 25 мільйонів доларів США.

Пізніше сам Тайсон виступив з поясненням через соціальні мережі. Він стверджує, що фактично відмовився через участь в організації компанії Triller - саме вона причетна до його бою проти іншого колишнього чемпіона Роя Джонса.

“Я не буду проводити ще один захід з Triller. Представники Triller, які говорять інше, несуть нісенітницю. Наступний бій я проведу під егідою Legends Only League”, - наголосив Тайсон.

Нагадаємо, його виставковий бій проти Джонса завершився раптовою нічиєю, яка переросла у скандал - “залізний Майк” відмовився від рішення суддів та звернув увагу на нібито власну перевагу.

Зустріч Тайсона та Голіфілда на професійному рівні відбулися 1996 та 1997 років. Перший завершився в 11-му раунді через технічний нокаут Майка і втрату ним поясу WBA, а от другий відзначився одним з найвідоміших епізодів боксу в цілому. Боксера дискваліфікували через кусання опонента за вухо.

Як повідомляв ONLINE.UA, торік легенда світового боксу та колишній чемпіон у суперважкому дивізіоні Майк Тайсон оголосив про своє повернення на ринг. Передбачалося, що 54-річний боксер проводитиме кілька виставкових дуелей з такими ж відомими “пенсіонерами”. У новому випуску свого подкасту “залізний Майк” зізнався, що наступний бій попередньо планується на кінець травня 2021 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?