Майк Тайсон назвав дату нового бою з таємничим суперником
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майк Тайсон назвав дату нового бою з таємничим суперником

Майк Тайсон назвав дату нового бою з таємничим суперником
Джерело:  online.ua

Торік легенда світового боксу та колишній чемпіон у суперважкому дивізіоні Майк Тайсон оголосив про своє повернення на ринг. Передбачалося, що 54-річний боксер проводитиме кілька виставкових дуелей з такими ж відомими “пенсіонерами”. У новому випуску свого подкасту “залізний Майк” зізнався, що наступний бій попередньо планується на кінець травня 2021 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hotboxin' with Mike Tyson.

Згідно з поясненням боксера, він обіцяє фанатам знову потішити їх повноцінним боєм вже 29 травня. Одночасно з цим він не розкрив імені свого наступного опонента.

За словами Тайсона, битися він буде на ринзі арени Hard Rock, яка знаходиться у Маямі, Сполучені Штати. Хоча він навіть не натякнув на ім’я іншого боксера-учасника, існує ймовірність третього бою проти Евандера Голіфілда.

Ці дуелі стали одними з найрезонансніших наприкінці 1990-х років — обидві зустрічі Тайсон програв, однак здебільшого фіаско пов’язані не з безпосередньо боєм, а дискваліфікаціями через непрофесійну поведінку.

Голіфілд сам торік виступив з оголошенням про повернення на ринг для виставкових боїв. Він навіть звернувся до “залізного Майка”. Утім, той не відреагував ствердно щодо такого прямого виклику. Пізніше 58-річний опонент Тайсона наголосив, що тривають переговори з його менеджментом — то була ситуація станом на лютий 2021 року.

“Ми близькі до угоди. Думаю, ми хочемо боксувати один проти одного, це станеться”, — наголосив Голіфілд.

Перша зустріч легенд боксу завершилася технічним нокаутом на користь Голіфілда. Пізніше друга закінчилася передчасно через дискваліфікацію Тайсона. Саме тоді стався один з найвідоміших інцидентів у цій галузі спорту — боксер відкусив частину вуха опонентові.

Цей інцидент фактично став мемом сучасної культури, його неодноразово згадували наживо самі спортсмени, а сценаристи й актори неодноразово його відтворювали чи обігрували на екранах.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 листопада в Лос-Анджелесі на арені Стейплс-центр відбувся довгоочікуваний боксерський бій в суперважкій вазі — на ринг вийшли легендарні Майк Тайсон і Рой Джонс-молодший, які боролися за унікальний пояс WBC Black Lives Matter. Битва легенд завершилася нічиєю. Залізний Майк у своєму першому за останні 15 років бою не зміг перемогти Джонса, але був не згоден з результатами поєдинку, які виставили судді. Він зі скандалом покинув ринг, вважаючи себе повноправним переможцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?