Промоутер заявив про зустрічі Ф'юрі — Вайлдер і Джошуа — Усик замість абсолютного бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер заявив про зустрічі Ф'юрі — Вайлдер і Джошуа — Усик замість абсолютного бою

Промоутер заявив про зустрічі Ф'юрі — Вайлдер і Джошуа — Усик замість абсолютного бою
Джерело:  online.ua

Британські чемпіони Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа не зможуть зустрітися на рингу влітку 2021 року, вважає промоутер Боб Арум.

Джерело: Bad Left Hook

За словами голови компанії Top Rank, замість спільного бою за звання абсолютного чемпіона у суперважкому дивізіоні боксери проведуть проміжні бої з іншими претендентами на свої титули.

Він пояснив, що бій планували провести в Саудівській Аравії, однак там не встигнуть його організувати до літа. Відповідні дані раніше оприлюднив промоутер Джошуа Едді Хірн. Офіційно подію мають анонсувати на початку травня.

“Саудівській Аравії будуть потрібні місяці, щоб зробити все необхідне по такій великій угоді. Це не просто плата за місце проведення бою, саудівці висувають додаткові вимоги до трансляцій та іншим речам. На те, щоб все це узгодити, можуть знадобитися місяці”, - вважає Арум.

Він натомість прогнозує проведення боїв Джошуа проти українця Олександра Усика та Ф’юрі проти його старого суперника Деонтея Вайлдера.

“Це може затягнутися до 2022 року, як це виглядає зараз. Наскільки нам відомо, бій точно не відбудеться у липні або серпні. Цього літа обом боксерам треба провести свої бої, поки завершаться переговори про поєдинок на Близькому Сході”, - резюмував промоутер.

Бій Ф’юрі — Джошуа

Подія має стати надзвичайно резонансною для світу боксу. Вперше за багато останніх років топові боксери розіграють звання абсолютного чемпіона та отримають за це рекордні гонорари — до 100 мільйонів доларів кожному за попереднім анонсом.

Утім, на перешкоді бою стоять багато чинників. Один з них — згадані претенденти Усик і Вайлдер. Перший давно хоче вийти на ринг проти Джошуа заради одного з поясів, а другий хоче провести третій бій проти Ф’юрі та навіть погрожував судом у разі уникання.

Другий чинник - це масштаби бою та відповідні складнощі в організації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?