UFC підтвердила третій бій між Макгрегором та Пор'є
Категорія
Спорт
Дата публікації

UFC підтвердила третій бій між Макгрегором та Пор'є

UFC підтвердила третій бій між Макгрегором та Пор'є
Джерело:  online.ua

Відомий ірландський боєць Конор Макгрегор втретє вийди в октагон проти американця Дастіна Пор’є в рамках бою UFC.

Джерело: CBS Sports

За офіційними даними, бій буде організовано вже 10 липня. Ця подія відбудеться у Лас-Вегасі та стане центральним елементом турніру UFC 264.

Нещодавно Макгрегор особисто проінформував світ через соціальні мережі про скасування бою проти Пор’є. Причиною він вказав повідомлення його опонента про те, як він буцімто не дотримав обіцянку — не перерахував 500 тисяч доларів США у фонд допомоги нужденним.

Утім, пізніше виявилося, що це, ймовірніше, була потужна піар-акція напередодні бою, а сварка між його майбутніми учасниками була необхідна для гостроти й підвищення популярності серед уболівальників.

Попередні зустрічі бійців UFC

Востаннє Макгрегор та Пор’є зустрічалися в октагоні зовсім нещодавно — у ніч на 24 січня. Тоді ірландець резонансно та неочікувано програв. Американець буквально відправив суперника у нокаут під час другого раунду.

Цей інцидент став першим нокаутом у професійній кар’єрі скандаліста Макгрегора. Після він виступив з обіцянкою повернутися вже 2021 року.

Перший бій Макгрегор — Пор’є відбувся ще восени 2014 року. Тоді ірландський спортсмен завоював перемогу в першому ж раунді — він “вирубив” американського опонента на початку зустрічі.

Пор’є цьогоріч таким чином відігрався за стару поразку, заподіяну іноземцем.

Кар’єри Макгрегора та Пор’є

Конор станом на весну 2021 року провів 27 боїв у змішаних єдиноборствах, з яких 22 завершилися його перемогами, а ще 5 поразками.

Дастін володіє трохи більшим досвідом в UFC, аніж Макгрегор. Він виходив на професійний ринг в октагон 34 рази. З цих боїв 6 для нього завершилися поразкою, а ще один визнали таким, що не відбувся.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?