Макгрегора відсторонили від боїв UFC після гучної поразки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Макгрегора відсторонили від боїв UFC після гучної поразки

Макгрегора відсторонили від боїв UFC після гучної поразки
Джерело:  online.ua

Ірландський боєць змішаного стилю Конор Макгрегор отримав відсторонення від поєдинків в октагоні на наступне півріччя. Колишньому чемпіону UFC у двох категоріях винесли рішення через його останні медичні показники. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання MMAJunkie.

Згідно з оприлюдненими подробицями, відсторонили Макгрегора майже одразу після технічної поразки в бою проти американця Дастіна Пор’є. Той завдав кілька травм ірландському спортсмену.

Відомо, що Макгрегор використовував милиці, бо у нього діагнозували пошкодження малогомілкової кістки правої ноги. Виявлені проблеми потребують серйозної медичної терапії, саме цим пояснюється такий довгий термін відсторонення.

Утім, організатори боїв допустили певне послаблення — ірландець зможе повернутися в октагон раніше 180 діб, якщо його медичні показники будуть для цього задовільними.

Нагадаємо, бій Макгрегор — Пор’є відбувся у ніч на 24 січня, то була головна подія у легкій категорії (до 70 кілограмів) на турнірі UFC 257. Цей вихід для бійців став реваншем, а попередній завершився перемогою ірландця — американець зазнав нокауту вже на другій хвилині початкового раунду.

Бій-реванш закінчився з протилежним результатом, Пор’є нокаутував Макгрегора вже у другому раунді з п’яти необхідних.

Як повідомляв ONLINE.UA, Конор виграв перший раунд за очками. У другому раунді Пор’є почав більше працювати ногами. Макгрегор пропустив кілька ударів і опинився в нокауті, який став першим за всю його довготривалу професійну кар’єру бійця MMA.

Важливо відзначити, що Макгрегор прийняв свою вже п'яту поразку. Конор назвав Пор’є відмінним бійцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?