Пор'є сенсаційно переміг Макгрегора в головному бою UFC 257 — відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Пор'є сенсаційно переміг Макгрегора в головному бою UFC 257 — відео нокауту

Пор'є сенсаційно переміг Макгрегора в головному бою UFC 257 — відео нокауту
Джерело:  online.ua

24 січня відбувся головний бій турніру змішаних едінобороств UFC 257 в Абу-Дабі - в октагоні зустрілися ірландець Конор Макгрегор і американець Дастін Пор'є. Вони воювали за статус претендента на титул UFC в легкій вазі. Незважаючи на прогноз букмекерів, які вважали фаворитом Макгрегора, бій завершився сенсаційною перемогою Пор'є. Амеркіанец в другому раунді відправив у нокаут Конора. До речі, це перший нокаут, в якому побував Конор Макгрегор за всю кар'єру. Видовищне відео нокауту було опубліковано в офіційному акаунті UFC в Тwitter, передає ONLINE.UA.

 Пор'є відправив у нокаут Макгрегора (фото - twitter.com/ufc)

У першому раунді бою Пор'є взяв ініціативу в свої руки. Він потужно атакував Макгрегора, який не встигав відповідати суперникові, але в той же час активно наносив удари Дастіну. В результаті, Конор виграв перший раунд за очками. У другому раунді Пор'є почав більше працювати ногами. Макгрегор пропустив кілька ударів і опинився в нокауті.

Таким чином, бій UFC 257 виграв Дастін Пор'є. Для Макгрегора це був перший нокаут і п'ята поразка в кар'єрі. Американець взяв реванш у ірландця після поразки в 2014 року - тоді на турнірі UFC 178 Макгрегор забрав перемогу а Пор1є, ставши надалі головною зіркою UFC.

Важливо відзначити, що Макгрегор прийняв свою поразку. Конор назвав Пор'є відмінним бійцем.

"Лоу-кікі Пор'є були дуже хороші. Моя нога була відбита, я не відчував себе так, як хотілося б. Дастін - відмінний боєць. Мені потрібно струсити пил і я повернуся. Мені треба бути активним, бездіяльність не кращим чином позначається в цьому виді спорту. Я спустошений, адже вклав в це так багато роботи, і з цим важко змиритися. Поки буду відпочивати разом зі своїми дітьми ", - прокоментував свою поразку Макгрегор.

Нагадаємо, в 2014 році Макгрегор відправив у нокаут Порье в першому раунді бою. З тих пір Конор встиг завоювати і втратити чемпіонські пояси в двох категоріях, піти з UFC, провести боксерський поєдинок з Мейвезром, програти Хабіб Нурмагомедова, піти зі спорту і знову повернутися. Порье за цей час провів шість боїв. У вересні 2019 американець втратив титул тимчасового чемпіона UFC у легкій вазі. Макгрегор останній раз виходив в Октагон в січні 2020 року в рамках Турінр UFC 246. Тоді ірландець за 40 секунд нокаутував Дональда Серроне.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британські боксери-важковаговики Тайсон Ф'юрі і Джошуа можуть зустрітися на рингу в бою за звання абсолютного чемпіона світ в 2021 році. Промоутер першого з них, Френк Уоррен, впевнений, дуель можна організувати в кінці весни або на початку літа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?