Промоутер назвав ймовірні дати бою Ф'юрі проти Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер назвав ймовірні дати бою Ф'юрі проти Джошуа

Промоутер назвав ймовірні дати бою Ф'юрі проти Джошуа
Джерело:  online.ua

Британські боксери-важковики Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа можуть зустрітися на рингу у бою за звання абсолютного чемпіона світ у 2021 році. Промоутер першого з них, Френк Воррен, упевнений, дуель можна організувати наприкінці весни чи на початку літа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на talkSPORT.

За його словами, він сподівається на найскорішу організацію.

“Всі хочуть цього бою. Його бажають незалежно від результату поєдинку. Щиро вірю, що свій наступний бій вони проведуть між собою”, - пояснив Воррен.

Промоутер нагадав, що незабаром обидві сторони можуть підписати контракт на проведення чемпіонської сутички. У 2020 році вже повідомлялося, що боксери нібито підписали відповідний документ.

“Якщо бути реалістами, поєдинок відбудеться у травні або червні. Сподіваюся, все вирішиться у найближчі декілька тижнів. На цьому тижні буде деяка угода, а контракт підпишуть на два бої”, - резюмував Воррен.

Нагадаємо, бій за абсолютне чемпіонство став вкрай важким в організації для Ф’юрі та Джошуа. У першого на шляху встав Деонтей Вайлдер, який вимагає негайного реваншу після поразки, оскільки такий пункт був у контракті.

Джошуа заважали донедавна два офіційних претенденти на пояс WBO - болгарин Кубрат Пулєв та українець Олександр Усик. З першим британець розібрався нокаутом, а от іншого уникає досі.

Передбачається, що з Усиком буде особлива домовленість, які дозволить провести бій чемпіонів. Український боксер тим часом поб’ється з Джо Джойсом. Переможець їхньої пари зустрінеться з переможцем протистояння Ф’юрі — Джошуа.

Як повідомляв ONLINE.UA, у майбутньому український боєць Олександр Усик зустрінеться на ринзі з британським бійцем Джо Джойсом, який не знає поразок у професійній кар’єрі. Цей потенційний опонент похвалився, що готовий зупинити іноземця попри поразку в минулому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?