Я неймовірно радий: до Києва приїхав Конор Макгрегор
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я неймовірно радий: до Києва приїхав Конор Макгрегор

Я неймовірно радий: до Києва приїхав Конор Макгрегор
Джерело:  isport.ua

До Києва прилетів зірка UFC ірландець Конор Макгрегор. Він уже встиг скуштувати український коровай, а також залишити фанатам декілька своїх автографів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "iSport.ua".

"Я неймовірно радий бути в Україні. Перше, що я помітив - велика кількість бордів в аеропорту і по місту зі мною. Це дійсно приємно і мотивує. Український спорт, зокрема бокс - це світовий феномен. Ломаченко, Усик та інші - справжні зірки і професіонали", - сказав Макгрегор.

Він також зізнався, що обожнює українську кухню.

"Люблю котлети по-київськи. Моя дівчина готує їх для мене... Знаю Шахтар, адже вони грають в Лізі чемпіонів проти Манчестер Сіті й інших команд. Жодного разу не бачив їхнього матчу, але ми щось придумаємо, щоб це виправити", - також зазначив ірландець.

Що цікаво, з Макгрегором вже встиг сфотографуватися чемпіон світу з греко-римської боротьби, народний депутат Жан Беленюк.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Макгрегор потрапив  у скандал, влаштувавши бійку в ірландському пабі. Випадок стався нібито через те, що літній чоловік відмовився скуштувати віскі, яке приніс Макгрегор. В інтернеті оприлюднили відповідне відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?