Українець Редкач програв бій Прогрейсу — повне відео скандального поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець Редкач програв бій Прогрейсу — повне відео скандального поєдинку

Українець Редкач програв бій Прогрейсу — повне відео скандального поєдинку
Джерело:  online.ua

18 квітня в Атланті на арені Mercedes-Benz Stadium Complex відбувся вечір боксу, однією з головних подій якого став бій в напівсередній вазі - на рингу зустрілися українець Іван Редкач і американець Реджис Прогрейс. Поєдинок закінчився нокаутом Редкача, але перемогу Прогрейсу присудили за рішенням суддів.

Джерело: ONLINE.UA

У першому раунді Редкач та Прогрейс провели розвідку, а вже з другого раунду американець почав потужно атакувати українця - завершився він розтином лівого ока у Івана. У четвертій трихвилинці Редкач виявився на межі нокдауну, а вже в 6 раунді опинився в нокауті - Прогрейс завдав по корпусу Редкача потужний удар в печінку, після якого Іван впав і вже не зміг піднятися.

Івана Редкача забрали з рингу на ношах.

Бій Редкач Прогрейс 18 квітня 2021 - повне відео

Підсумки бою Редкач - Прогрейс

Перемогу Прогрейсу за підсумками бою присудили не нокаутом, а за технічним рішенням суддів - 60-54, 60-54, 59-55.

В результаті бою Іван Редкач, який запам'ятався глядачам на рингу своїм синім волоссям, не зміг отримати 24-ту перемогу на професійному рингу. Його програш став другим поспіль і вже 6 поразкою в кар'єрі.

Для Прогрейса перемога над українцем стала 26-й кар'єрі. На рахунку американця є тільки одна поразка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?