Промоутер описав реакцію Джошуа на ймовірний зрив бою проти Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер описав реакцію Джошуа на ймовірний зрив бою проти Ф'юрі

Промоутер описав реакцію Джошуа на ймовірний зрив бою проти Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Британський чемпіон Ентоні Джошуа відреагував на ситуацію з організацією його бою проти Тайсона Ф’юрі, який виявився майже зірваним через Деонтея Вайлдера.

Джерело: Matchroom Boxing

Промоутер Едді Хірн розповів, що той спочатку розчарувався через нові проблеми на шляху до бою за звання абсолютного чемпіона. Утім, боксер швидко взяв себе в руки та наразі очікує інші бої.

Хірн пояснив, наразі Джошуа повністю присвятив себе тренуванням - відбудеться його протистояння з Ф’юрі чи іншим суперником влітку. Саме наступними місяцями передбачається його вихід на ринг, навіть проти українця Олександра Усика, який претендує на один з поясів.

“Коли він дізнався про рішення арбітражного суду щодо бою Ф'юрі з Вайлдером, він був трохи розчарований. Але потім він мені сказав: “Слухай, іди і просто роби свою роботу. Це те, чим ти повинен займатися. А я буду в тренувальному залі. Просто дай мені знати, що буде”, - розповів промоутер.

Водночас Хірн висловив сподівання, що абсолютний бій між двома британськими чемпіонами все ж таки відбудеться. Для нього вже навіть обрали дату - 14 серпня.

“Я все ще сподіваюся, що цей поєдинок відбудеться. Тому що за останні чотири або п'ять місяців ми виконали кропітку роботу, щоб організувати його. У нас є відмінна угода, з відмінними умовами для обох боксерів. Ми все ще сподіваємося, але це не залежить від нас”, - наголосив він.

Зрив бою Джошуа - Ф’юрі

Американський арбітражний суд нещодавно ухвалив рішення на користь боксера Деонтея Вайлдера, який намагається змусити Тайсона Ф’юрі провести третій узгоджений бій. За винесеним вердиктом його необхідно організувати вже до 15 вересня.

Це ставить під загрозу узгоджений на 14 серпня абсолютний поєдинок, для якого вже навіть обрали місце й визначилися з гонорарами. Проходитиме він у Саудівській Аравії, а Джошуа з Ф’юрі отримають кожен 75 мільйонів доларів США.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?