Екстренер пророкує повернення Кличка-молодшого на ринг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Екстренер пророкує повернення Кличка-молодшого на ринг

Екстренер пророкує повернення Кличка-молодшого на ринг
Джерело:  online.ua

Колишній тренер українського чемпіона Володимира кличка Джеймс Алі Башир стверджує, що той готується до свого повернення на професійний ринг.

Джерело: Чемпіонат

За словами фахівця, боксер планує встановити новий рекорд з віку та участі у професійних боях.

“Останні два-три роки я говорив людям, що Володимир повернеться. Всі сміялися наді мною, і що тепер? Тепер ніхто вже не сміється. Я знаю Володимира Кличка. У мене з ним міцні відносини. Я його добре знаю.

Протягом останніх років я постійно приїжджаю до України, навіть після того, як Володимир нібито пішов зі спорту. Я бачив, як він тренується. Я запитував себе, якщо він не збирається виступати, навіщо він так тренується? Але він тренується, тренується і тренується”, - звернув увагу Алі Башир.

Він згадав, що говорив про це ще у Сполучених Штатах, однак тоді з нього глузували через подібні прогнози.

“Думаю, Володимир поб'є рекорд Джорджа Формана і стане найстаршим чемпіоном суперважкої ваги в історії. Упевнений, що він повернеться. Він повернеться і поб'є будь-кого з трьох великих хлопців - Джошуа, Ф'юрі і Вайлдера”, - резюмував Алі Башир.

Кар’єра Володимира Кличка

У березні 2021 року видатному українському спортсмену виповнилося 45 років. Згаданий Форман у віці 45 років і 9 місяців завоював титули світового чемпіона за версіями WBA та IBF.

Для гучного повернення та побиття рекорду Формана Кличку необхідно дочекатися принаймні грудня 2021 року.

В цілому українець за професійну кар’єру виходив на ринг 69 разів. З цих боїв 64 завершилися його перемогою (54 нокаутом). Останніми найбільш резонансними поразками Кличка стали бої проти Тайсона Ф’юрі 2015 року та проти Ентоні Джошуа 2017 року.

Саме після останнього колишній чемпіон оголосив про завершення кар’єри. Утім, останніми роками він не виключив повернення для побиття рекорду Формана.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?