Названо точні гонорари Ф'юрі та Джошуа за абсолютний бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо точні гонорари Ф'юрі та Джошуа за абсолютний бій

Названо точні гонорари Ф'юрі та Джошуа за абсолютний бій
Джерело:  online.ua

У серпні відбудеться довгоочікуваний бій за звання абсолютного чемпіона між британцями Тайсоном Ф’юрі та Ентоні Джошуа, кожен з яких отримає за вихід на ринг 75 мільйонів доларів США.

Джерело: ESPN

За оприлюдненими даними, організаторам видовищного бою доведеться витратити на це шоу 155 мільйонів доларів. Майже вся сума — це гонорари безпосередньо Джошуа та Ф’юрі.

Додаткові 5 мільйонів доларів спрямують на витрати іншого характеру та організацію розігрівальних боїв андеркарду.

Бій Ф’юрі — Джошуа

Про узгодження точної дати зустрічі двох суперників на ринзі оголосив сам Тайсон через власний Twitter. Він підтвердив, що бійці зустрінуться для визначення абсолютного чемпіона 14 серпня.

Місцем проведення стане Саудівська Аравія. Для узгодження принц Халід особисто зателефонував Тайсону Ф’юрі.

“У мене є важливі новини для всіх, хлопці. Я тільки що розмовляв телефоном з принцом Халідом, він сказав мені, що бій на 100 відсотків відбудеться. 14 серпня 2021 року — літній час. Увага всього світу буде прикута до Королівства Саудівська Аравія.

Я не можу дочекатися, щоб розбити Джошуа на найбільшій арені всіх часів. Це буде найбільше спортивна подія, яка коли-небудь прикрашала планету Земля. Не пропустіть, все дивляться на нас”, - повідомив боксер нещодавно.

Водночас промоутер Ф’юрі, голова компанії Top Rank Боб Арум наголосив — він досі не отримав відповідні документи. Передбачається, що вони надійдуть у понеділок, 17 травня.

“Принц Халід запевнив Тайсона Ф'юрі, що не буде ніяких проблем. Всі, хто мав справу з принцом Халідом і його командою, знають, що це люди свого слова. Мабуть, всі проблеми вирішені”, - резюмував менеджер.

Ф’юрі поставить на кін чемпіонський пояс WBC. Джошуа своєю чергою виставить титули WBA, WBO, IBF.

Узгодження абсолютного бою означає фактично відтермінування на невизначений час бою Олександра Усика за титул WBO.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?