Суд зобов'язав Ф'юрі провести бій з Вайлдером замість Джошуа — журналіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суд зобов'язав Ф'юрі провести бій з Вайлдером замість Джошуа — журналіст

Суд зобов'язав Ф'юрі провести бій з Вайлдером замість Джошуа — журналіст
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон WBC Деонтей Вайлдер звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Джерело: Twitter

За даними журналіста Марка Крігела, арбітражний суддя Даніель Вайнштейн ухвалив рішення на користь Вайлдера. Востаннє вони з Ф’юрі виходили на ринг один проти одного в лютому 2020 року, тоді британець переміг.

Контракт, підписаний напередодні, був передбачений для двох поєдинків — головного та реваншу. Утім, останній так і не був організований, хоча на ньому наполягав Вайлдер.

Згідно з неофіційною поки що інформацією, Тайсона зобов’язали фактично провести новий бій проти старого суперника вже до 15 вересня 2021 року.

Бій Ф’юрі — Джошуа

У разі остаточного підтвердження такого перебігу подій це означатиме зрив його бою за звання абсолютного чемпіона проти земляка Ентоні Джошуа. Його тривалий час організовували та врешті решт призначили на середину серпня.

Місцем проведення стане Саудівська Аравія. Для узгодження принц Халід особисто зателефонував Тайсону Ф’юрі. Він підтвердив, що бійці зустрінуться для визначення абсолютного чемпіона 14 серпня.

На бою наполягав особливо промоутер Джошуа — Едді Хірн. Він ще навесні стверджував, що у першій половині травня боксери підпишуть контракт, а сам бій безпосередньо відбудеться у першій половині літа.

Гонорари для обох бійців мали б стати рекордними для сучасного боксу — до 100 мільйонів доларів США. Утім, пізніше було оголошено про винагороду трохи меншу, до 75 мільйонів доларів.

Узгодження бою за звання абсолютного чемпіона ставить хрест на планах українського претендента Олександра Усика на зустріч найближчим часом із Джошуа. Хоча нова судова суперечка може зробити абсолютний бій неможливим, що змінить позицію промоутерів щодо колишнього українського чемпіона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?