Промоутер розкрив імена кандидатів на бій з Джошуа замість Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер розкрив імена кандидатів на бій з Джошуа замість Усика

Промоутер розкрив імена кандидатів на бій з Джошуа замість Усика
Джерело:  online.ua

Британський чемпіон Ентоні Джошуа хоче битися проти українця Олександра Усика, однак водночас він готовий відмовитися від чемпіонського поясу WBO, стверджує промоутер Едді Хірн.

Джерело: iFL TV

За його словами, британська сторона в цілому дуже зацікавлена в довгоочікуваному бою. Українська команда отримала нібито вигідну й чесну пропозицію, а представники WBO тим часом надали ще тиждень боксерам на роздуми.

“Ми зробили чесну, як нам здається, пропозиція Усику. Але у нас поки немає угоди. Джошуа буде радий побитися з Усиком. Ми хочемо цього бою. Якщо ми дійдемо згоди, ми зробимо цей бій. Якщо ж ні – підемо іншим шляхом. Але наш пріоритет – Усик. Проблема полягає в тому, що у нас немає гарантій, що бій за звання абсолютного чемпіона світу відбудеться. Тому навіщо нам тримати всі пояса?” - пояснив Хірн.

Він визнав, що промоутерська команда тримає на прицілі низку потенційних кандидатів Джошуа замість Усика. Передбачається, що такий бій відбудеться до кінця літа, однак хто це може знати напевно.

“Є кілька інших варіантів. Реванш проти Ділліана Вайта, третій бій з Енді Руїсом, поєдинок проти Луїса Ортіса, який можна організувати в США. Але сподіваюся, поєдинок проти Усика відбудеться. У нас немає ніяких проблем з тим, щоб вийти проти Усика, ми не боїмося. Ми можемо домовитися хоч сьогодні, якщо команда Усика прийме нашу пропозицію”, - резюмував промоутер.

Бій Усик - Джошуа

Згаданий бій виявився відкладеним на невизначений час, оскільки Джошуа намагався вийти на ринг проти Тайсона Ф’юрі.

Передбачалося, що український боксер проведе проміжний бій. Раніше говорилося про двобій за “тимчасове” чемпіонство WBO проти британця Джо Джойса. Переможець пізніше мав би змогу претендувати на постійний повноцінний титул, яким вже володів би переможець пари Джошуа — Ф’юрі.

Утім, плани, судячи з усього, зіпсував колишній чемпіон WBC Деонтей Вайлдер. Він звернувся до суду проти британського суперника Тайсона Ф’юрі, якого звинуватив в уникненні третього бою, що був узгоджений у контракті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?