Ф'юрі пророкує легку перемогу Джошуа над Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі пророкує легку перемогу Джошуа над Усиком

Ф'юрі пророкує легку перемогу Джошуа над Усиком
Джерело:  online.ua

Британський важковик Тайсон Ф’юрі вважає, що його земляк-чемпіон Ентоні Джошуа отримає не дуже складну перемогу над українським боксером Олександром Усиком, який претендує на пояс WBO.

Джерело: Mirror

На думку британського бійця, Усика не можна назвати повноцінним представником суперважкого дивізіону боксу. Він, зокрема, згадав проблеми українця у протистоянні на ринзі з Дереком Чісорою - важковиком, якого той ледь здолав навіть попри його “пенсійний” вік.

“Я не вважаю Усика суперважковаговиком. Мені здається, що він більше схожий на накачаного представника першої важкої ваги, ніж на супертяжа. На мою думку, Чісора переміг Усика. В українця виникли серйозні проблеми в бою з Дереком, а Джошуа набагато більший і сильніший за нього. Я думаю, що Ентоні легко переможе Усика. Люди намагаються зробити так, щоб цей поєдинок здавався небезпечним, але в Олександра немає потужності, щоб зупинити навіть такого крузера, як, наприклад, Майріс Брієдіс. Як тоді йому впоратися зі 118-кілограмовим Джошуа, зріст якого становить 2 метри?” - пояснив Ф’юрі.

Бій Усик - Джошуа

Український боксер вже тривалий час є кандидатом на пояс WBO, бій проти якого заради захисту титулу Джошуа пропустити не може. Організація бою почалася фактично з того моменту, як остаточно зірвався бій за абсолютне чемпіонство Ф’юрі - Джошуа.

Нещодавно промоутер Едді Хірн наголосив, що у контракті між українцем і британцем може бути опція реваншу.

“У контракті на бій Усика та Джошуа буде опція реваншу. Всі умови вже затверджені. Якщо говорити про цю ситуацію, то прошу зауважити, що часто повторний поєдинок стає найбільшим у кар’єрі того чи іншого боксера. Енді Руїс-молодший отримав великі гроші за реванш із Ентоні, тому Усик може заробити статок, якщо поб’є Джошуа в першому бою”, - зауважив представник британської сторони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?