Макгрегор зламав ногу та програв бій Пор'є в першому раунді — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Макгрегор зламав ногу та програв бій Пор'є в першому раунді — відео

Макгрегор зламав ногу та програв бій Пор'є в першому раунді — відео
Джерело:  online.ua

Ірландський боєць Конор Макгрегор програв американцеві Дастіну Пор'є бій на турнірі зі змішаних єдиноборств UFC 264. Ірландець зламав ногу в першому раунді і покинув октагон на носилках.

Джерело: Тwitter UFC

Бій Макгрегора і Пор'є відбувся в Лас-Вегасі на арені T-Mobile Arena. Він тривав всього один раунд - спочатку Макгрегор пропустив сильний удар суперника, а за лічені секунди до кінця раунду отримав від Пор'є потужний удар по нозі. Ірландець впав на канвас, а після огляду його лікарем стало відомо, що у Конора зламана нога.

Макгрегор зламав ногу в бою проти Пор'є (фото - скріншот відео)

Таким чином, Дастін Пор'є здобув перемогу технічним нокаутом. Тепер в його активі 28 перемог в 35 боях, а рахунок особистих зустрічей з Макгрегором 2:1 на користь Дастіна.

Після перемоги на Макгрегором Пор'є заявив, що Конора наздогнала "карма" за його загрозливі висловлювання.

"Він говорив, що збирається вбити мене, що я піду звідси в труні. Не можна так говорити про людей. Я сподіваюся, що він благополучно повернеться додому. Цей хлопець - мішок з брудом", - прокоментував свою перемогу американський боєць.

Макгрегор, в свою чергу, заявив, що "нічого не скінчено".

Макгрегор програв третій бій Пор'є

  • Протистояння Макгрегора і Пор'є почалося в 2014 році - тоді Конор відправив Дастіна в нокаут у першому раунді бою.

  • З тих пір Конор встиг завоювати і втратити чемпіонські пояси в двох категоріях, піти з UFC, провести боксерський поєдинок з Мейвезром, програти Хабібу Нурмагомедову, піти зі спорту і знову повернутися.

  • Пор'є за цей час провів шість боїв.

  • У січні 2021 року Порье сенсаційно зробив реванш проти ірландця, відправивши того в нокаут. Це був другий бій між суперниками.

  • Після перемоги Пор'є Макгрегор жадав відігратися, але не зміг довести свою перевагу над американцем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?