Спалах коронавірусу в таборі Ф'юрі зірвав його бій проти Вайлдера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Спалах коронавірусу в таборі Ф'юрі зірвав його бій проти Вайлдера

Спалах коронавірусу в таборі Ф'юрі зірвав його бій проти Вайлдера
Джерело:  online.ua

Британський чемпіон Тайсон Ф’юрі не зможе зустрітися на ринзі проти американського бійця Деонтея Вайлдера у запланованому на кінець липня протистоянні.

Джерело: ESPN

За оприлюдненими даними, причиною став спалах коронавірусу COVID-19 серед представників тренерського штабу британця. Це робить неможливою поїздку боксерської команди в американський Лас-Вегас, де бій планували на T-Mobile Arena.

Згідно з уточненням джерел журналістів, на офіційному рівні рішення ще не ухвалили, однак відповідні ризики надзвичайно високі станом на сьогодні, 9 липня. Позитивні тести здали не тільки тренери й персонал команди, але сам Ф’юрі.

У представництві компанії TopRank, з якою працює британський чемпіон, відповіли про відсутність планів перенесення бою з 24 липня. Промоутери не прокоментували спалах коронавірусу в тренувальному таборі та позитивний тест безпосередньо спортсмена.

Також не пролунало поки що жодних коментарів з іншого боку - команди Вайлдера, який добився організації бою завдяки погрозам про суд, якщо Ф’юрі надумає уникати виходу на ринг.

Відомий спортивний журналіст Майк Коппінджер припустив у Twitter, що насправді бійці можуть провести зустріч на ринзі у період з 3 до 9 жовтня. Цей поєдинок проведуть з глядачами на трибунах.

Одночасно з ним аналогічну інформацію оприлюднив через соціальні мережі експерт з боксу Ланс Пугмайр. Він звернув увагу на зараження коронавірусом двом членів команди Ф’юрі.

“Підтверджено, що бій Ф'юрі – Вайлдер перенесено на пізній жовтень”, - наголосив він.

Передбачається, що нібито вже найближчим часом буде зроблено офіційне оголошення про зрив бою та обрання нової дати його проведення.

Сам бій Ф’юрі - Вайлдер своєю чергою унеможливив зустріч британця із земляком Ентоні Джошуа за звання абсолютного чемпіона. Американець нагадав Тайсону домовленостями про третій бій (перший - нічия, другий - його поразка) та погрожував судом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?