Менеджер Лопеса назвав принизливі для Ломаченка умови реваншу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Менеджер Лопеса назвав принизливі для Ломаченка умови реваншу

Менеджер Лопеса назвав принизливі для Ломаченка умови реваншу
Джерело:  online.ua

Команда американського абсолютного чемпіона Теофімо Лопеса розкрила ймовірні умови для організації бою-реваншу з Василем Ломаченком, однак вони виявилися фактично принизливими для українського боксера.

Джерело: The Athletic

За словами менеджера Девіда Маквотера, саме домовленості щодо фінансової частини контракту можуть стати на перешкоді реваншу. Зокрема, Ломаченко нібито у такому бою не заслуговує навіть на 1,5 мільйона доларів США, хоча за перший бій мав отримати понад 3 мільйони.

Маквотер в інтерв’ю бідкався, як погано ставилися до їхньої команди до жовтня 2020 року та нагадав, який малий гонорар пропонували тоді ЛОпесу.

“Ми б погодилися на цей бій хоч завтра, якби Ломаченко прийняв нашу пропозицію – 1,35 мільйона доларів. Ми вийшли на перший бій без можливості реваншу, з нами поводилися як з лайном. Лома зможе виступати на PPV, якщо буде готовий прийняти наші умови, або ж піде до біса”, - наголосив менеджер.

Бій Ломаченко - Лопес

Українська сторона неодноразово наголошувала на необхідності проведення реваншу, пункт про який не внесли у первинний контракт. Натомість команда Лопеса прямо відмовилася від такого варіанту, а боксер зухвало називав опонента пройденим етапом.

Домовленості ускладнювалися звинуваченнями команди Лопеса в тому, що їм замало платять, хоча в боксера у здобутках був лише один чемпіонський пояс. Промоутер Боб Арум критикував подібні заяви та стверджував, Що не хоче платити мільйони доларів за зарозумілість Лопеса.

Пізніше Ломаченко запропонував частину його власного гонорару перерахувати на користь Лопеса, оскільки організація бою доходила до зриву. Також був виключений пункт про контракт, оскільки українська сторона мала побоювання щодо зриву.

Лопес здолав рішенням суддів українського чемпіона на ринзі. Тепер американський чемпіон стверджує, що у разі нового бою проти Ломаченка він влаштує надзвичайно швидкий нокаут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?