Ломаченко озвучив ключ до перемоги над Накатані
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко озвучив ключ до перемоги над Накатані

Ломаченко озвучив ключ до перемоги над Накатані
Джерело:  online.ua

Колишній український чемпіон Василь Ломаченко незабаром проведе перший бій після резонансної поразки - він пояснив, як здобуватиме перемогу над японцем Масайосі Накатані.

Джерело: ESNEWS

За словами 33-річного боксера, протистояння з японцем може стати не єдиним його боєм у 2021 році.

“Я сподіваюся провести ще один бій до кінця року. Це залежить від нашої компанії Top Rank. Ключ до перемоги у бою з Накатані - це IQ і швидкість. Атаки по корпусу теж зіграють свою роль. У плані швидкості я починатиму, як завжди”, - пояснив Ломаченко.

Він водночас зауважив, що не має можливості говорити про майбутнє, оскільки спочатку повинен відпрацювати поточний момент.

“Спочатку бій на цих вихідних, виконання роботи, потім я зможу відповідати на питання про майбутнє. У мене інша стратегія на бій з Накатані. Я її покажу у бою. Говорячи про роботу в залі, я все ще на піку, але все залежить від твоїх відчуттів, віку, здоров'я. Зараз все добре, але ніхто не знає, що станеться через тиждень”, - додав боксер.

Бій Ломаченко - Накатані

Гучна подія у світі боксу запланована на суботу, 26 червня. Бій прийматиме арена Virgin Hotel у Лас-Вегасі, однак час його проведення — американський. Це означає, що в Україні трансляція триватиме у ніч на неділю, 27 червня.

Українець особисто пояснив, що його новий бій буде нібито відрізнятися від попередніх певними моментами. Для цього тренерський штаб змінив систему його тренувань.

“На мою думку, Накатані – дуже хороший, топовий боксер. У Накатані є міць, почуття дистанції, захист. Я розумію це і готуюся до цього. Я готувався до його плану на бій. Це нелегко, і ти завжди повинен залишатися зосередженим”, — наголосив Ломаченко.

Поразка Ломаченка від Лопеса

Восени 2020 року американець Теофімо Лопес переміг українського чемпіона та відібрав у того всі пояси.
Українська сторона неодноразово наголошувала на необхідності проведення реваншу, пункт про який не внесли у первинний контракт. Натомість команда Лопеса прямо відмовилася від такого варіанту, а боксер зухвало називав опонента пройденим етапом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?