Ломаченко зізнався, як погодився на бій проти Накатані
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко зізнався, як погодився на бій проти Накатані

Ломаченко зізнався, як погодився на бій проти Накатані
Джерело:  online.ua

Колишній український чемпіон Василь Ломаченко пояснив причини, які підштовхнули його до узгодження нового бою проти японського боксера Масайосі Накатані.

Джерело: Boxing Scene

За словами боксера, перш за все чинником стала блискавична й резонансна втрата одразу всіх титулів - за підсумками бою проти американця Теофімо Лопеса.

“Погодитися на цей поєдинок мене спонукало те, що я втратив всі свої титули. Тепер треба починати з нуля, і я хотів зустрітися з топовим претендентом. Я не хотів битися зі зручним суперником. Цей хлопець дав дуже важкий бій Теофімо Лопесу, і я добре підготувався до цього виклику”, - пояснив Ломаченко.

Він назвав майбутнього опонента “високим і довгоруким”.

“У нього є досвід на топовом рівні, він довів це в конкурентному бою з Лопесом, а також тим, як переміг Вердехо. Це ідеальний виклик для мене. Я завжди був налаштований на те, щоб боротися з суперниками найвищого рівня”, - резюмував український боксер.

Бій Ломаченко - Накатані

Поєдинок запланований вже на суботу, 26 червня. Він проходитиме на арені Virgin Hotel у Лас-Вегасі, тож глядачам з Європи доведеться його чекати аж до ноч на 27 червня.

Це буде першим першим виходом на професійний ринг для Ломаченка, який у жовтні 2020 року втратив усі титули на користь хвалька з Ньо-Йорка Лопеса.

Бій Ломаченко - Лопес

Лопес здолав рішенням суддів українського чемпіона на ринзі. Бій пройшов у Лас-Вегасі після довготривалого та проблемного узгодження.

Українська сторона неодноразово наголошувала на необхідності проведення реваншу, пункт про який не внесли у первинний контракт. Натомість команда Лопеса прямо відмовилася від такого варіанту, а боксер зухвало називав опонента пройденим етапом.

Тепер американський чемпіон стверджує, що у разі нового бою проти Ломаченка він влаштує надзвичайно швидкий нокаут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?