Ломаченко оцінив свого суперника напередодні нового бою в Лас-Вегасі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко оцінив свого суперника напередодні нового бою в Лас-Вегасі

Ломаченко оцінив свого суперника напередодні нового бою в Лас-Вегасі
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко напередодні нового боя проти японця Масайосі Накатані оцінив свого нового суперника.

Джерело: Top Rank Boxing

За словами українця, він дуже високо цінить спортивні спроможності на ринку свого опонента.
Новий бій Ломаченка запланований вже на суботу, 26 червня. Команда боксера готувалася відповідно плану, тож для нього не повинно бути непередбачуваностей з боку суперника.

Цей бій - перший для українського спортсмена після резонансної поразки від американця Теофімо Лопеса, внаслідок якої він втратив усі чемпіонські пояси. Американський боксер натомість отримав статус абсолютного чемпіона, оскільки об’єднав завойовані титули зі своїм власним.

Відомо, що Накатані в минулому також зустрічався з Лопесом - у тому бою він програв, як і Ломаченко.
Українець особисто пояснив, що його новий бій буде нібито відрізнятися від попередніх певними моментами. Для цього тренерський штаб змінив систему його тренувань.

“На мою думку, Накатані – дуже хороший, топовий боксер. У Накатані є міць, почуття дистанції, захист. Я розумію це і готуюся до цього. Я готувався до його плану на бій. Це нелегко, і ти завжди повинен залишатися зосередженим”, - наголосив Ломаченко.

Бій прийматиме арена Virgin Hotel у Лас-Вегасі, однак час його проведення - американський. Це означає, що в Україні трансляція триватиме у ніч на неділю, 27 червня.

Реванш Ломаченко - Лопес

У жовтні 2020 року Лопес здолав рішенням суддів українського чемпіона на ринзі. Бій пройшов у Лас-Вегасі після довготривалого та проблемного узгодження.

Українська сторона неодноразово наголошувала на необхідності проведення реваншу, пункт про який не внесли у первинний контракт. Натомість команда Лопеса прямо відмовилася від такого варіанту, а боксер зухвало називав опонента пройденим етапом.

Тепер американський чемпіон стверджує, що у разі нового бою проти Ломаченка він влаштує надзвичайно швидкий нокаут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?