Ломаченко ефектно переміг Накатані — видовищне відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко ефектно переміг Накатані — видовищне відео нокауту

Ломаченко ефектно переміг Накатані — видовищне відео нокауту
Джерело:  online.ua

27 червня в Лас-Вегасі на арені Virgin Hotel відбувся бій українця Василя Ломаченка і японця Масайосі Накатані. Боксери билися за право перебувати в топі світового боксу і переміг в цьому поєдинку Ломаченко, який гідно повернувся в ринг після поразки від Лопеса.

Джерело: Top Rank Boxing

Ексчемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко з перших секунд бою захопив ініціативу в свої руки. Вже в п'ятому раунді Накатані опинився в нокдауні, а в дев'ятому раунді японець остаточно втратив дух. Рефері зупинив бій після серії потужних ударів українця, зафіксувавши перемогу Ломаченко нокаутом.

Ломаченко відправив у нокаут Накатані - відео

Повернення Ломаченко на ринг

Василь Ломаченко 27 червня повернувся на ринг після того, як зазнав поразки від Теофімо Лопеса в жовтні минулого року. Тоді українець поставив на кін відразу три своїх пояси в легкій вазі, титули WBA, WBO і WBC - всі вони перейшли до Лопесу, який переміг за очками.

Український боксер вимагає матч реванш від Лопеса в надії повернути свої титульні пояса. Але американець не погоджується. Тому Василь вирішив зустрітися з Масайосі Накатані, щоб перемогти японця і тим самим створити публічний тиск на Лопеса.

"Я радий тому, що повернувся з перемогою. Я все зробив так, як було поставлено моєю командою, у нас була стратегія, і я переміг, і знову в строю. Всі побачили - я довів, що потрібно провести реванш з Лопесом. Всі бачили , як я переміг і всі хочуть цього реваншу. Давайте його організуємо ", - звернувся Ломаченко до Лопеса після перемоги над Накатані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?