Шеннон Бріггс раптово анонсував новий бій з Володимиром Кличком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шеннон Бріггс раптово анонсував новий бій з Володимиром Кличком

Шеннон Бріггс раптово анонсував новий бій з Володимиром Кличком
Джерело:  online.ua

Американський боксер Шеннон Бріггс оголосив, що незабаром зустрінеться на ринзі проти українського важковика Володимира Кличка, який поки що знаходиться у “відставці”.

Джерело: Sky Toe2Toe

За його словами, він нещодавно отримав дзвінок з цього приводу. Нібито боксера спитали, чи хоче він побитися проти українського колишнього чемпіона.

Бріггс погодився та відповів, що хоче стати його першим суперником після повернення.

“Їм не потрібно просити мене двічі. Як тільки вони подзвонили і запитали, чи хочу я побитися з Кличком, я відповів: “Let's go, champ!”, - стверджує він.

Наразі немає жодних інших деталей з приводу майбутнього бою. Навіть невідомо, яким буде його статус - професійний чи виставковий.

Сам Кличко поки що жодним чином не прокоментував заяву потенційного опонента зі Сполучених Штатів.
Володимир Кличко та Шеннон Бріггс жодного разу не перетиналися в минулому на професійному ринзі.

Утім, американець мав змогу щільно познайомитися з українським боксом, оскільки бився проти Віталія Кличко 2010 року.

Бій Кличко - Бріггс

У згаданий рік колишній український чемпіон вирішив захистити пояс WBC від зазіхань американського претендента. Двобій виявився буквально катастрофічним для Бріггса і тільки дивом він не зазнав нокауту від суперника.

Кличко відзначився активністю на ринзі упродовж усіх 12 раундів - 302 з його 727 випадів потрапили в ціль. Натомість американець здійснив лише 316 ударів, а в ціль потрапили лише 73.

Вже у 7-му раунді Кличко ледь не відправив Бріггса в нокаут, але на перешкоді цьому став гонг. З наступного раунду американський боксер виключно оборонявся та намагався витримати бій до кінця, коли український чемпіон його буквально побивав в односторонньому порядку.

Бріггс після 12 раундів та присудження перемоги українцю опинився в лікарні. У палаті інтенсивної терапії в нього діагностували перелом носа, лівої орбітальної кістки і розрив біцепса лівої руки. Він ще три роки потім не виходив на ринг.

Повернення Кличко

Володимир допускав нові виходи на ринг у майбутньому. Він сподівається побити рекорд з набуття чемпіонського статусу віком старше 45 років. Утім, поки що нічого невідомо про його нові бої.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?