Промоутер нагадав про опцію реваншу Кличка та Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер нагадав про опцію реваншу Кличка та Ф'юрі

Промоутер нагадав про опцію реваншу Кличка та Ф'юрі
Джерело:  online.ua

Український боксер Володимир Кличко може в майбутньому викликати на бій-реванш британського чемпіона Тайсона Ф’юрі, якому він програв кілька років тому в резонансному двобої.

Джерело: Planet Sport

За словами промоутера Олександра Красюка, боксер вже кілька років інтригує фанатів боксу різними припущеннями щодо свого повернення на професійний ринг. Утім, він остаточно ще не ухвалив такого рішення, однак гендиректор компанії K2 Promotions нагадав - спортсмен жодного разу не спростував повернення.

“Я знаю, що бокс залишається у його серці і думках. Є певні речі, які він називає незавершеною справою. У Володимира є опція реваншу з Тайсоном Ф'юрі, але цей бій так і не відбувся. Він ніколи серйозно не ставив перед собою мету влаштувати цей поєдинок, але говорив, що це незавершена справа, яка може мотивувати його і дати йому стимул для повернення”, - наголосив Красюк.

Водночас сам Кличко публічно загадував інші моменти, які його надихають на потенційне повернення. Він хоче побити рекорд Джорджа Формана та стати найстарішим чинним чемпіоном світу.

“Володимир перебуває у чудовій формі і піклується про себе. Він щодня старанно тренується, доглядає за своїм тілом і розумом. Кличко дуже сильний ментально… Він набагато сильніший, ніж був 15 – 20 років тому. Він може зробити це. За моїми підрахунками, він досягне віку Джорджа Формана у січні наступного року, тому в нього немає ніяких практичних причин приймати рішення про повернення до кінця року”, - наголосив Красюк.

Формат отримав чемпіонський титул у віці 45 років та 9 місяців. Повернення Кличка на ринг можна не чекати раніше січня 2022 року - саме у цей період він досягне віку свого колеги-рекордсмена.

Для отримання поясу чемпіона світу Кличку доведеться битися із Тайсоном Ф’юрі, володарем титула WBC, або ж проти Ентоні Джошуа, який володіє титулами WBA, WBO, IBF.

Утім, обом британцям найближчими місяцями доведеться проводити нові бої, тож вони можуть певні позиції втратити на користь опонентів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?