Джошуа розповів про серйозні проблеми після поразки в бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа розповів про серйозні проблеми після поразки в бою з Усиком

Джошуа розповів про серйозні проблеми після поразки в бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Ентоні Джошуа визнав, що психологічно дуже важко переніс поразку від українця Олександра Усика, яка спричинила втрату ним аж трьох титулів у суперважкій вазі. Поєдинок відбувся минулого вересня в Лондоні. 

Джерело: BoxingScene

У мене були великі очікування щодо своїх можливостей. І я поступився, хоч був готовий на всі 100. Поразка від Усика мене психологічно вбила. Тепер я маю намір повністю змінити тренування, налаштування та підготовку до реваншу. Це найважливіший етап моєї кар'єри, мені необхідно повернути свої титули, – сказав Джошуа.

Бій також не залишився без уваги зі сторони Тайсона Ф’юрі. Останній назвав Усика "стероїдним чоловіком", від якого треба "піти і звільнити пояси і повернути їх до Британії". Спортивні аналітики з BoxingScene на таку ремарку спортсмена зазначають:

Усик, безумовно, ніколи не давав позитивного результату на стероїд чи заборонену речовину в професійних рядах. Тим часом Ф’юрі разом із двоюрідним братом Х’юї Ф’юрі дав позитивний результат на нандролон, анаболічний стероїд, у 2015 році одразу після перемоги над Крістіаном Хаммером.

Реванш Джошуа у повторному бою з Усиком може відбутися навесні 2022 року. На кону стоятимуть все ті ж титули WBA/WBO/IBO/IBF. До речі, Ф'юрі колись володів цими поясами після того, як переміг Володимира Кличка в 2015 році і став безперечним чемпіоном у важкій вазі.

Знаєш, у що я не можу повірити? Цей ‘AJ’ пішов і повернув Україні всі пояси у важкій вазі після всієї моєї наполегливої роботи над їх [отриманням], – сказав Ф’юрі у відео, опублікованому в його Instagram.

Що стосується 33-річного Ф'юрі, то він також очікує повернеться на ринг цієї весни, але невідомо, з ким він зустрінеться. Земляк Ділліан Уайт є обов’язковим для нього за WBC, але судова тяжба Уайта з органом, що накладає санкції, і його заявлені надмірні фінансові вимоги можуть зробити цей бій неможливим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?