Джошуа та Ф'юрі отримають рекордні гонорари у бою за абсолютне чемпіонство
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа та Ф'юрі отримають рекордні гонорари у бою за абсолютне чемпіонство

Джошуа та Ф'юрі отримають рекордні гонорари у бою за абсолютне чемпіонство
Джерело:  online.ua

Бій за звання абсолютного чемпіона важковики Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа можуть провести вже у першій половині 2021 року. Незабаром передбачається оголошення його деталей на офіційному рівні, але деякі моменти вже стали відомі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами Едді Хірна, промоутера Джошуа, організувати бій можливо у червні, саме такого сценарію вони дотримуються. Загальний призовий фонд сягатиме 200 мільйонів доларів, кожен з британських боксерів отримає половину.

“Першу чернетку контракту відправлено Бобу Аруму, що, очевидно, добре. Контракт відображає позитивний характер обговорень, які ми вели щодо цього бою”, - наголосив Хірн.

Він додав, наразі його сторона очікує реакції на пропозиції від команди Ф’юрі.

“Тепер ми чекаємо їх коментарів, перш ніж перейдемо до узгодження місця проведення. Ми сподіваємося підписати щось протягом наступних двох тижнів”, - зауважив промоутер.

Нагадаємо, переможець бою отримає чемпіонські пояси WBC, WBA, WBO, IBF. Останніми трьома з них володіє одночасно Ентоні Джошуа. На титул WBO претендували водночас два інших бійця — українець Олександр Усик та болгарин Кубрат Пулєв.

Факт обов’язкових претендентів став на шляху Джошуа до бою з Ф’юрі. Він побив нокаутом Пулєва, однак протистояння з Усиком уникав, намагаючись битися за абсолютне чемпіонство із земляком.

Передбачається, що Усику запропонують битися проти іншого британця Джо Джойса за так званий тимчасовий титул. Після проведення двох згаданих боїв проведуть третій — між його переможцями.

Ф'юрі тим часом необхідно "здихатися" Деонтея Вайлдера, менеджери якого наполягають на проведенні обов'язкового та миттєвого реваншу, що вказаний у чинному між ними контракті. Ситуація ризикує дійти до судової суперечки.

Як повідомляв ONLINE.UA, у майбутньому український боєць Олександр Усик зустрінеться на ринзі з британським бійцем Джо Джойсом, який не знає поразок у професійній кар’єрі. Цей потенційний опонент похвалився, що готовий зупинити іноземця попри поразку в минулому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?