Є декілька ідей: Зеленський розповів про шляхи повернення Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Є декілька ідей: Зеленський розповів про шляхи повернення Криму

Є декілька ідей: Зеленський розповів про шляхи повернення Криму
Джерело:  rbc.ua

Український президент Володимир Зеленський назвав повернення Криму найскладнішою ситуацією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами голови держави, його команда вже має певні ідеї щодо деокупації півострова.

"Найскладніша ситуація, я думаю, буде з поверненням Криму. Ми думаємо, у нас є декілька ідей, але я не можу про це говорити. Це зарано. Я не хочу, щоб хтось використовував наші ідеї", - підкреслив Зеленський.

Він додав, що сценарії повернення необхідно обговорити з державним лідером Сполучених Штатів Дональдом Трампом. Саме це стане одним з питань їхньої зустрічі у майбутньому.

Нагадаємо, Крим знаходиться під незаконною владою Кремля з лютого 2014 року. Російські війська окупували півострів. Згодом там провели так званий "референдум", за результатами якого регіон "приєднали" до РФ. Жодна цивілізована країна не визнала цієї анексії за весь час з тих подій.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський під час форуму YES заявив про неприпустимість скасування санкцій проти РФ. Він назвав ці обмеження податком на підтримання порядку у світі та стримання агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?