Зеленський зробив важливу заяву про Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зробив важливу заяву про Росію

Зеленський зробив важливу заяву про Росію
Джерело:  rbc.ua

Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародну спільноту не скасовувати антиросійські санкції за агресію проти його країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За його словами, санкційні обмеження вкрай важливі для підтримання порядку у світі.

"Іноді вони (іноземні уряди - ред.) думають про зняття санкцій. Ви втрачаєте гроші, вибачте, ми втрачаємо людей. Санкції це ті самі жорсткі податки необхідні для світового порядку. Це податок заради миру і поки його не буде відновлено, санкції повинні бути збережені", - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, міжнародна спільнота узгодила санкції проти РФ як реакцію на вторгнення в Україну навесні 2014 року. Вони неодноразово подовжувалися та розширювалися. Обмеження введені безпосередньо за анексію Криму, проти оточення президента-вчікача Віктора Януковича та інших осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський на зустрічі з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо висловив попередження щодо російської підступності у контексті проєкту "Північний потік-2". Він вважає, що той несе енергетичну загрозу для ЄС, відкриваючи шляхи для політичного тиску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?