Є план: у Зеленського розповіли, як можна врятувати Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Є план: у Зеленського розповіли, як можна врятувати Донбас

Є план: у Зеленського розповіли, як можна врятувати Донбас
Джерело:  BBC

Секретар РНБО Олександр Данилюк в інтерв’ю  "BBC.Україна" заявив, що Рада національної безпеки й оборони готує засідання щодо Донбасу, а Офіс президента готує інвестиційний форум у Маріуполі та працює над зустріччю лідерів "нормандської четвірки", передає ONLINE.UA.

"РНБО по Донбасу готується. Перше засідання РНБО у нас було по енергетиці, рішення вийшло… Треба дуже ретельно працювати для того, щоб вийти на якесь комплексне рішення. Також нам треба продумувати, хто буде виконувати це рішення, як це буде реалізовано", - сказав політик.

Данилюк не озвучив часові рамки, але пояснив, що йдеться про "комплекс заходів":

"Різні варіанти можуть розглядатися, зараз я вам говорити про них не буду, тому що будь-які документи, які готуються для розгляду на РНБО, мають гриф. Але будь-яке рішення в правильному комплексі може спрацювати. Окремо саме по собі – ні. Все, що стосується Донбасу, напрацьовано у певні кроки. Є гуманітарний план Зеленського, який у принципі реалізовується".

На думку Данилюка, перемир'я діє попри провокацію, від якої загинули чотири морських піхотинці, адже за статистикою обстрілів, поранених і загиблих "ситуація дуже сильно відрізняється" від того, що було.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ОРДЛО ведуть потужну інформаційну кампанію против місцевого населення, яка "виправдовує" чисельні порушення режиму припинення вогню фейками про підготовку наступу ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?