Є причина і замовники: заступниця Криклія відреагувала на новий секс-скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Є причина і замовники: заступниця Криклія відреагувала на новий секс-скандал

Є причина і замовники: заступниця Криклія відреагувала на новий секс-скандал

Заступниця міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександра Клітина стверджує, що буде судитися проти "замовників" секс-скандалу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами чиновниці, вона розуміла усі ризики для своєї репутації, коли погодилася обійняти посаду. Вона додала, що в інциденту "є причина і замовники".

"Спочатку я хотіла промовчати і ігнорувати цю бридоту. Але я розумію, що сьогодні я, а завтра на моєму місці буде інша жінка – ваша дочка, дружина або мати. То що виходить, що усі симпатичні жінки, що працюють в уряді, парламенті, поліції, займають свої посади через постіль? Що це за дикість взагалі?" - пояснили Клітина.

Заступниця міністра додала, що не планує залишати своєї роботи та буде боротися за реформи у транспортній галузі й надалі. Зокрема, вона завжди нібито виступила проти корупції у зазначеній сфері.

У суді Клітина планує вимагати спростування неправдивих відомостей та компенсування моральної шкоди.

Як повідомляв ONLINE.UA, пранкери нещодавно оприлюднила розмову нібито між двома посадовцями, які згадують, що Клітина отримала посаду "через ліжко". Після скандалу міністр Криклій анонсував звільнення заступниці через Кабмін, бо вона відмовилася від добровільної відставки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?