На посаду через ліжко: міністр Криклій вимагає звільнити скандальну заступницю
Категорія
Україна
Дата публікації

На посаду через ліжко: міністр Криклій вимагає звільнити скандальну заступницю

На посаду через ліжко: міністр Криклій вимагає звільнити скандальну заступницю
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що на наступному засіданні уряду проситиме про звільнення заступниці з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної. Про це він повідомив в своїх соцмережах, передає ONLINE.UA.

"Я вкрай незадоволений відсутністю розуміння між Олександрою та командою міністерства інфраструктури, і нажаль це були непоодинокі випадки. Від самого початку я кожному з заступників озвучував свою рішучу позицію, що вони мають заслужити довіру та підтримку в колективі демонструючи лідерські якості. Олександрі лідерства забракло, а довіру з останнім вчинком втрачено.
Якщо у пані Клітіної є реальні факти зловживань чи корупції серед членів команди, я прошу так само повідомити їх для розслідування компетентним органам, вважаю вони мають право знати більше за Джокера. Олександра Клітіна відмовилась йти у відставку в дусі європейської політичної традиції. Тому я вважаю за необхідне винести на наступний Уряду подання про її відставку від свого імені", - наголосив Криклій.

Як відомо,19 листопада у мережу злили запис розмови депутатів від "Слуги народу" у Кривому Розі, де вони обговорюють заступницю міністра інфраструктури Владислава Криклія, яка нібито потрапила на посаду "через ліжко".

Олександра Клітіна

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше скандальний пранкер Джокер злив у мережу листування із нардепом від "Слуги народу" Романом Іванісовим, який був засуджений за групове зґвалтування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?