Вову треба заспокоїти: пранкер Джокер злив у мережу резонансну переписку
Категорія
Політика
Дата публікації

Вову треба заспокоїти: пранкер Джокер злив у мережу резонансну переписку

Вову треба заспокоїти: пранкер Джокер злив у мережу резонансну переписку
Джерело:  online.ua

Скандальний пранкер Джокер злив у мережу листування із нардепом від "Слуги народу" Романом Іванісовим, який був засуджений за групове зґвалтування. Варто зазначити, що пранкер писав цього разу від імені високопоставленого чиновника, повідомляє ONLINE.UA.

Що цікаво, Джокер пропонував Іванісову допомогу і попереджав, що йому "треба заспокоїти Вову". Фото листування опублікував у своєму телеграм-каналі. Не важко здогадатися, що йдеться про главу держави Володимира Зеленського. Іванісов, зі свого боку, закликає свого співрозмовника "зрозуміти, пробачити та захистити".

Ось як виглядає текст розмови з Іванісовим:

Іванісов: Зрозуміти, вибачити і захистити. З повагою!
Джокер від імені високопосадовця з ОП: Як допомогти? Я не зацікавлений, щоб ти йшов до інших, ти або з нами, або мандат на стіл.
- Я з тобою! Буду у вівторок, з повагою.
- Мені Вову треба заспокоїти. Ти розумієш?
- Так, я все поясню.
- Людям як пояснити?
- Мене замовили за великі гроші, я включив мегаекспертів.
- Скільки тобі треба часу?
- Якщо можна, я у вівторок приїду до вас, все поясню. Ви підкажете?
- Так, ти мені потрібен. Але, бл**ь, треба людям щось говорити

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що він дуже цінує діяльність блогера "Джокера". На думку політика, у них обох одна спільна мета – очистити фракцію від поганих людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?